MEB'e bir soru sorsaydın ne sorardın?

Bir de TikTok da siyasi paylaşım yapıp dans eden beyinsizler var. Hatta Z kuşağı Türkiye'yi kurtaracakmış hem ders çalışmıyorlar sınavlara 1 hafta kala tag açıyorlar bu tag açanların %70 sınavlara çalışmamış kişiler.

Hocam herkesin kapasitesi bir değildir. Ben bunu kabul ediyorum fakat öğretmenleri düzenli takip ettiklerinde ve ders materyallerini etkili kullandıklarında konular öğrenilebiliyor. Herkes kardeşim kadar şanslı değildir ki evinde üniversite okuyan bir abisi veya ablası olsun. Kardeşime kendim sınavlar hazırlıyorum ve sınavlardan 99 bile alacağını düşünmüyorum. Benim kardeşim LGS'den 400 puan aldı yani ortalama bir öğrenci sayılır. İşin esası çalışmadır. Fonksiyon, polinom gibi daha görmediği konuları anlatıyorum. Trigonometri üzerine konular anlatıyorum. Üniversite sınavına hazırlıyorum. Şu anda üniversite sınavına girse en kötü 100 bin yapar. Ve sınavların olmasından şikayet etmiyor. Aksine seviniyor. Evde onu fazla sık boğaz ettiğim için artık sınavlar bitsin de gitsin havasında. Kısacası önlemini al bitsin gitsin. Bıçak zaten karnına saplanmış. Bir daha çevirerek kendilerine acı veriyorlar.

Bu Z kuşağı kendiliğinden yetişmiyor. Sizin eseriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…