_Dovahkiin_ Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #31 Orochimaru dedi: Nasıl yani şimdi bizim sınavlar iptal mi oldu Genişletmek için tıkla... 9. karar gelmez ise evet.
Orochimaru dedi: Nasıl yani şimdi bizim sınavlar iptal mi oldu Genişletmek için tıkla... 9. karar gelmez ise evet.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Ocak 2021 #32 Matematikten 100 alan ben: Evet.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ocak 2021 #33 İlkokul ve ortaokul içinmiş pek bir şey fark edeceğini düşünmüyorum.
Hababam38 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 309 14 Ocak 2021 #34 EKAloji dedi: Derslere girmeyenler ile girenler aynı kefede olmasın yeter. Girip girmemekten kastım arkada açık bırakmak değil, derse katılmak. Söz almak vb. Edit: Arkada CS atan ile derse katılan, söz alan insan bir olamaz, kızgın atanlar çok komik oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdan muzdaribim. Okul olarak öğrencilere minimum 85 puan verebileceğimiz söylendi. Bu yıl hak eden hak ettiğini alamayacak ne yazık ki
EKAloji dedi: Derslere girmeyenler ile girenler aynı kefede olmasın yeter. Girip girmemekten kastım arkada açık bırakmak değil, derse katılmak. Söz almak vb. Edit: Arkada CS atan ile derse katılan, söz alan insan bir olamaz, kızgın atanlar çok komik oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdan muzdaribim. Okul olarak öğrencilere minimum 85 puan verebileceğimiz söylendi. Bu yıl hak eden hak ettiğini alamayacak ne yazık ki
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #35 PuMaT dedi: İlkokul ve ortaokul içinmiş pek bir şey fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de şimdi fark ettim. Oh be içim rahatladı. Emeklerimin boşa gitmesi en çok nefret ettiğim şeylerden biri.
PuMaT dedi: İlkokul ve ortaokul içinmiş pek bir şey fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de şimdi fark ettim. Oh be içim rahatladı. Emeklerimin boşa gitmesi en çok nefret ettiğim şeylerden biri.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 14 Ocak 2021 #36 Saçmalık, MEB ve onların boş işleri.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 14 Ocak 2021 #37 PuMaT dedi: İlkokul ve ortaokul içinmiş pek bir şey fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Liseler için bu durum geçersiz mi? Yani sınav iptali.
PuMaT dedi: İlkokul ve ortaokul içinmiş pek bir şey fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Liseler için bu durum geçersiz mi? Yani sınav iptali.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ocak 2021 #38 Call me Kem dedi: Liseler için bu durum geçersiz mi? Yani sınav iptali. Genişletmek için tıkla... Haberde öyle yazıyor.
Call me Kem dedi: Liseler için bu durum geçersiz mi? Yani sınav iptali. Genişletmek için tıkla... Haberde öyle yazıyor.
_Dovahkiin_ Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #39 Call me Kem dedi: Liseler için bu durum geçersiz mi? Yani sınav iptali. Genişletmek için tıkla... Evet kaynakta da yazıyor ortaokul ve ilkokul için olduğu ama belli olmaz.
Call me Kem dedi: Liseler için bu durum geçersiz mi? Yani sınav iptali. Genişletmek için tıkla... Evet kaynakta da yazıyor ortaokul ve ilkokul için olduğu ama belli olmaz.
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #40 Call me Kem dedi: Liseler için bu durum geçersiz mi? Yani sınav iptali. Genişletmek için tıkla... Şu anlık öyle gözüküyor. Sınıf öğretmenime de bu konudan bahsettim kendisi müdüre sormuş ve liseler için açıklama bekleniyormuş. Henüz belli değil.
Call me Kem dedi: Liseler için bu durum geçersiz mi? Yani sınav iptali. Genişletmek için tıkla... Şu anlık öyle gözüküyor. Sınıf öğretmenime de bu konudan bahsettim kendisi müdüre sormuş ve liseler için açıklama bekleniyormuş. Henüz belli değil.