Hocam yurt bilgisayarı ile mi deniyorsunuz? Eğer yurdun internetinden çıkıp başka bir internette bağlanırsanız, sorun çözülür.Şu anda okuldaki bir bilgisayardan Steam'e girmeye çalışıyorum ama MEB engel koymuş. Acaba nasıl girebilirim MEB'in yasakladığı sitelere?
Eki Görüntüle 1868818
Ben vpn ile giriyordum bi ara. (Ama Eklentiler'dekilerden değildi yanlış hatırlamıyorsam) Oldu baya çünkü.Şu anda okuldaki bir bilgisayardan Steam'e girmeye çalışıyorum ama MEB engel koymuş. Acaba nasıl girebilirim MEB'in yasakladığı sitelere?
Eki Görüntüle 1868818
Evet hocam yurt bilgisayarıHocam yurt bilgisayarı ile mi deniyorsunuz? Eğer yurdun internetinden çıkıp başka bir internette bağlanırsanız, sorun çözülür.
Evet hocam eklentiler çalışmıyor.Onu bile engellemişler.Ben vpn ile giriyordum bi ara. (Ama eklentilerdekilerden değildi yanlış hatırlamıyorsam) Oldu baya çünkü.
Rica ederiz hocam ne demek.Evet hocam yurt bilgisayarıHemen deneyeceğim sağolun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.