MEB'in tabletine Netflix yüklenir mi?

Burada duyar kasmanın hiçbir anlamı yok. Ülkece ne durumdaysak Netflix'i olan adam tablette alacak durumda oluyor sanırım.
Netflix üyeliğinin olması bir sosyal statü oldu artık, dışarı çıkabilirken StarBucks'tı şimdi kendilerine yeni yeni şeyler buluyorlar.

Ders için alınan tablete uygulama yüklemek ne kadar doğru? Tabletler durumu olan insanlara dağıtılsaydı keşke...

Sorunuzun cevabı ise Android ise kurulabilir tabii ki farklı yollarla.

Sizene insanların durumlarından ve ne yaptıklarından? Sizi etkileyen bir faktör yok ortada. Adam zengin bile olsa belki de cimri ve böyle bir yola başvuruyor. Si-ze-ne. İnsanlara anlamsız karışmaktan bıkmadınız. Forumda bir de konu açılınca cevap olarak neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz tarzı yükselme yapan tipler ortaya çıktı sizene ya.

Yani geldiğinde ekrandaki özellikleri söyleyeyim.
4 GB RAM.
7000 mAh.
8 çekirdekli bir işlemcisi var.
EBA'ya falan rahatça girebildim bir sıkıntı yaratmadı.

En kısa tabirle tablet akıyor mu hocam? Alanı kaç GB?

Hocam yani o arkadaşın dediğini takmadım yani fazla bir durumumuz yok bilgisayarım var fakat sıkıntılı bilgisayar şarj alsın diye bantla falan hallediyorum. Isınma problemi var halledemiyorum derslere girerken sıkıntı çıkarıyor. Kod yazıcam visiual studio giricem kasıyor donuyor hoca 2 örnek çözüyor öyle girebiliyorum mesela derste sıkıntı çıkarıyor bilgisayar falan kasıyor donuyor.
En kısa tabirle tablet akıyor mu hocam? Alanı kaç GB?
64GB
Akıyor.
Yani içine oyun yüklemedim baya iyi şuan da

Yok yani durumunuzu açıklamanıza bile gerek yok. Saçma sapan insanlar saçma sapan şeyleri sorguluyorlar ve ben buna sinir oluyorum.

Ekran çözünürlüğü kaç ve işlemci ne?
10.1 1920X1200 Piksel çözünürlük yazıyor hocam
işlemcide UNISOC Spreadtrum T610 8 Çekirdekli bir işlemci
Zaten benim merak ettiğim şuydu ders dışında bir işlevi var mı? Özellikleri baya yüksek geldi çünkü sadece ders içinse saçma gibi geldiği için sorma ihtiyacı duydum.

Bizde beklemiyorduk okuldan aradılar bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…