SansarSansar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 219 31 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördügünüz gibi mebtestleri diye bir site var ve EBA'daki bazı teslerin cevapları varmış. Bu site güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördügünüz gibi mebtestleri diye bir site var ve EBA'daki bazı teslerin cevapları varmış. Bu site güvenilir mi?
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #2 Testleri kendin yapman siteden daha güvenli.
ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 31 Aralık 2020 #3 SansarSansar dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördügünüz gibi mebtestleri diye bir site var ve EBA'daki bazı teslerin cevapları varmış. Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Böyle bir siteyi ilk defa duyuyorum. Eskiden kitapların cevaplarına bakardık şimdi Eba'nın. Site güvenli duruyor AdBlock'la rahatlıkla kullanabilirsiniz.
SansarSansar dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördügünüz gibi mebtestleri diye bir site var ve EBA'daki bazı teslerin cevapları varmış. Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Böyle bir siteyi ilk defa duyuyorum. Eskiden kitapların cevaplarına bakardık şimdi Eba'nın. Site güvenli duruyor AdBlock'la rahatlıkla kullanabilirsiniz.
James Donkey Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 462 Yer Leiden 31 Aralık 2020 #4 Koalaya dedi: Testleri kendin yapman siteden daha güvenli. Genişletmek için tıkla... Boş cevap, adam kendi yapmak istese çoktan yapardı zaten, sana soracak değil ya.
Koalaya dedi: Testleri kendin yapman siteden daha güvenli. Genişletmek için tıkla... Boş cevap, adam kendi yapmak istese çoktan yapardı zaten, sana soracak değil ya.
ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 31 Aralık 2020 #5 James Donkey dedi: Boş cevap, adam kendi yapmak istese çoktan yapardı zaten, sana soracak değil ya. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
James Donkey dedi: Boş cevap, adam kendi yapmak istese çoktan yapardı zaten, sana soracak değil ya. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
James Donkey Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 462 Yer Leiden 31 Aralık 2020 #6 ieithers dedi: Sürprizbozan Eki Görüntüle 810659 Genişletmek için tıkla... @Koalaya yazdığım şeye beğeni atarak kalbimi çaldı, artık bana bu sitede küfür bile etse gıkım çıkmaz. @SansarSansar MEB testleri için, MEB'in kendi sitesi var orada bulunuyor cevap anahtarları, test numarasıyla bulabilirsin.
ieithers dedi: Sürprizbozan Eki Görüntüle 810659 Genişletmek için tıkla... @Koalaya yazdığım şeye beğeni atarak kalbimi çaldı, artık bana bu sitede küfür bile etse gıkım çıkmaz. @SansarSansar MEB testleri için, MEB'in kendi sitesi var orada bulunuyor cevap anahtarları, test numarasıyla bulabilirsin.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #7 James Donkey dedi: @Koalaya yazdığım şeye beğeni atarak kalbimi çaldı, artık bana bu sitede küfür bile etse gıkım çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Düşününce biraz mantıklı gelmişti o yüzden attım.
James Donkey dedi: @Koalaya yazdığım şeye beğeni atarak kalbimi çaldı, artık bana bu sitede küfür bile etse gıkım çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Düşününce biraz mantıklı gelmişti o yüzden attım.
Metallicali Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 361 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Ocak 2021 #8 SansarSansar dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördügünüz gibi mebtestleri diye bir site var ve EBA'daki bazı teslerin cevapları varmış. Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bizim yeğen bu siteden cevaplara bakıyor. Diğer siteyle cevaplar aynı. Gayette hızlı bir site. Sanırım kullanılabilir.
SansarSansar dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördügünüz gibi mebtestleri diye bir site var ve EBA'daki bazı teslerin cevapları varmış. Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bizim yeğen bu siteden cevaplara bakıyor. Diğer siteyle cevaplar aynı. Gayette hızlı bir site. Sanırım kullanılabilir.