Chawro Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar merhaba bugün mechakeys indiriyordum reddit sitesinde bir konuşma dikkatimi çekti mechakeys keylogger sakın indirmeyin diyordu.
Arkadaşlar merhaba bugün mechakeys indiriyordum reddit sitesinde bir konuşma dikkatimi çekti mechakeys keylogger sakın indirmeyin diyordu.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 1 Aralık 2023 #2 Kaynak kodları açık. Sanmıyorum keylogger olduğunu.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 1 Aralık 2023 #3 Mechvibes sorunsuz ona bakın eğer içiniz rahat etmiyorsa.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #4 Dosyanın analizini yapmadan bilemeyiz. Ya kaynak kodunu görmemiz gerekir, ya da AV'ler tarafından işaretlenmesi gerekir. 316874 dedi: Kaynak kodları açık. Sanmıyorum keylogger olduğunu. Genişletmek için tıkla... Kaynak kodları açıksa bir incelemek lazım aslında.
Dosyanın analizini yapmadan bilemeyiz. Ya kaynak kodunu görmemiz gerekir, ya da AV'ler tarafından işaretlenmesi gerekir. 316874 dedi: Kaynak kodları açık. Sanmıyorum keylogger olduğunu. Genişletmek için tıkla... Kaynak kodları açıksa bir incelemek lazım aslında.
Shaved Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #5 Kaynak kodları açık incelenebilir ama keylogger olabilir bence.
Chawro Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #6 plxaxd dedi: Mechvibes sorunsuz ona bakın eğer içiniz rahat etmiyorsa. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum. Fakat mouse tıklama sesi yok. Bende takıntı gibi tıklama sesi çok hoşuma gidiyor. Adrastos dedi: Dosyanın analizini yapmadan bilemeyiz. Ya kaynak kodunu görmemiz gerekir, ya da Av'ler tarafından işaretlenmesi gerekir. Kaynak kodları açıksa bir incelemek lazım aslında. Genişletmek için tıkla... İncelediniz mi? Arkadaşlar sorunu çözdüm. Mechvibes Plus yükledim. İlgileriniz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
plxaxd dedi: Mechvibes sorunsuz ona bakın eğer içiniz rahat etmiyorsa. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum. Fakat mouse tıklama sesi yok. Bende takıntı gibi tıklama sesi çok hoşuma gidiyor. Adrastos dedi: Dosyanın analizini yapmadan bilemeyiz. Ya kaynak kodunu görmemiz gerekir, ya da Av'ler tarafından işaretlenmesi gerekir. Kaynak kodları açıksa bir incelemek lazım aslında. Genişletmek için tıkla... İncelediniz mi? Arkadaşlar sorunu çözdüm. Mechvibes Plus yükledim. İlgileriniz için teşekkürler.