Serkan Doğan Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 856 Makaleler 66 Yer İstanbul 25 Ağustos 2016 #1 Başlık bence gayet iyi. Film Bu : Suikast Arkadaşlar bu filme gideceğim. Fakat Nette Dublajlı Fragman yok yada ben bulamadım. Var ise Link atar mısınız? Eğer Dublajlı Fragman yok ise eğer biliyorsanız Dublaj Sanatçıları kimler biliyor musunuz ?
Başlık bence gayet iyi. Film Bu : Suikast Arkadaşlar bu filme gideceğim. Fakat Nette Dublajlı Fragman yok yada ben bulamadım. Var ise Link atar mısınız? Eğer Dublajlı Fragman yok ise eğer biliyorsanız Dublaj Sanatçıları kimler biliyor musunuz ?
sceyhan Hectopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dublaj Sanatçılarını bilmiyorum şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dublaj Sanatçılarını bilmiyorum şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim
Serkan Doğan Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 856 Makaleler 66 Yer İstanbul 29 Ağustos 2016 #3 sceyhan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dublaj Sanatçılarını bilmiyorum şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim Genişletmek için tıkla... Sinemaya gitmeden 2 saat önce buldum. Suikast - Seslendirme Kadroları Seslendirme güzeldi. Dublaj fragman indirdim. İzledim.
sceyhan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dublaj Sanatçılarını bilmiyorum şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim Genişletmek için tıkla... Sinemaya gitmeden 2 saat önce buldum. Suikast - Seslendirme Kadroları Seslendirme güzeldi. Dublaj fragman indirdim. İzledim.