Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mechvibes diye bir şey buldum. Klavye sesi çıkartıyor kulaklıktan. Bastığım tuşları kaydeder diye korkuyorum. Aranızda kullanan var mıdır? Güvenilir midir?
VirusTotal güvenli diyor hocam. Ek olarak seçici olarak taratın Anti-Virüs ile. Büyük ihtimal güvenilir. Sürekli güvenilir olan şeylere false-positive yapan Anti-Virüs'ler bile güvenli demiş.
Ben kullanıyorum. Dediğiniz gibi keylogger mantığı var ama güvenli olduğunu düşünüyorum. Olmasa bu zamana kadar açığa çıkardı. İçiniz rahat değilse ağ etkinliğini kısıtlayabilirsiniz güvenlik duvarı ile.
Kankam ben programı tarattırdım Norton da güvenli dedi ayrıca Norton'um crackli değil yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Şu an hatta mechvibes kullanarak yazıyorum bu satırları.