MecMonkey güvenilir mi?

Dazti

Picopat
Daha fazla  
Gözüme mecmonkey sitesi çarptı, tanıdığı veya kendisi alışveriş yapan, yardımcı olabilecek birisi var mı?

Evet guvenilir, hangi klavyeyi alacaksiniz?

Merhaba,
Yukardaki klavyeyi arkadaşım önermişti. Bu tarz bir klavye arıyorum. Önerebileceğin var mıdır?
Ses seviyesinin aşırı yüksek olması istemiyorum. Hissedilebilir ama biraz daha sessize yakın bir tercihim söz konusu.
Bütçem 2500 civarı olacaktır. 3000 TL'ye kadar önerilere açığım.

Merhaba,
Yukardaki klavyeyi arkadaşım önermişti. Bu tarz bir klavye arıyorum. Önerebileceğin var mıdır?

2000 lira ustune alinmaz asla Aula. Attigim model kalite bakimindan cok daha iyi.

MCHOSE markasına bakmıştım ancak Türkçe klavye olmamasından dolayı tercih etmemiştim. Sürekli yazı ve kodlama kullanımı olacağından Türkçe istiyorum. Daha önce İngilizce bir klavye kullanmıştım ancak hiç alışamadım.

MCHOSE markasına bakmıştım ancak Türkçe klavye olmamasından dolayı tercih etmemiştim. Sürekli yazı ve kodlama kullanımı olacağından Türkçe istiyorum. Daha önce İngilizce bir klavye kullanmıştım ancak hiç alışamadım.

İleri vadede keycaps alınabilir, Türkçe olarak kullanılabiliyor bu klavyeler sonucta İngilizce olsa bile. Aula uygunken F/P idi, genel kalite anlamindan geride. Overrated bir klavye oldukca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı