Medal of Honor Warfighter Serial Key'i nereden bulunur?

Rozy_63

Femtopat
Daha fazla  
CD ile Medal of Honor Warfighter indirirken Origin indirdi, hesap açtım oyunu indirecektim ki Serial istedi. kullanma kılavuzu kayıp, key'e ulaşamıyorum, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki hiçbir şey. EA Help'e sorsan aldığın yere başvurun diyecektir.

Buradan ne zaman indirime girerse alabilirsin Buy Medal of Honor Warfighter – PC – EA

Ama Nisan 2025'e kadar indirime girerse iyi. Origin o ayda tamamen kapanıyor eğer DVD ile indireceksen. EA App ise DVD ile indirmeyi desteklemiyor.

Son düzenleme:
Ne yazık ki hiçbir şey. EA Help'e sorsan aldığın yere başvurun diyecektir.

Buradan ne zaman indirime girerse alabilirsin Buy Medal of Honor Warfighter – PC – EA

Ama nisan 2025'e kadar indirime girerse iyi. Origin o ayda tamamen kapanıyor eğer DVD ile indireceksen. EA App ise DVD ile indirmeyi desteklemiyor.

Aga CD ile indiriyorum ilk başta Origin ile setup açtı Origin'i indirdi sonra EA App e geçin dedi onu indirdi benden Serial istedi Serial yok ama daha önceden kullanılmış Serial kullansam olur mu internetten falan varsa eğer.

Aga CD ile indiriyorum ilk başta Origin ile setup açtı Origin'i indirdi sonra EA App e geçin dedi onu indirdi benden Serial istedi Serial yok ama daha önceden kullanılmış Serial kullansam olur mu internetten falan varsa eğer.
Daha önce kullanılmış diyecektir, kodlar tek kullanımlık çünkü.

İnternet'te key olarak satan varsa uygun fiyata al. Yoksa indirimi bekle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı