SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #11 Sen bir de bana sor. Ne güzel günlerdi be! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sen bir de bana sor. Ne güzel günlerdi be! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emilykaldwintechno Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 141 Makaleler 1 27 Ekim 2020 #12 jax teller fanboyu dedi: Ciddi yorum olamaz bu. Zevklere karışamam ama ciddi olamazsın bence. Sonunda adam ölüyor diye en üst seviyeye kadar çıkartmak saçma. Sürprizbozan: Hatırlatırım... Zaten Soap vb. hatırlatırım, onlar da ölüyordu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gayet ciddiyim ama neyse oynanmış bitmiş artık.
jax teller fanboyu dedi: Ciddi yorum olamaz bu. Zevklere karışamam ama ciddi olamazsın bence. Sonunda adam ölüyor diye en üst seviyeye kadar çıkartmak saçma. Sürprizbozan: Hatırlatırım... Zaten Soap vb. hatırlatırım, onlar da ölüyordu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gayet ciddiyim ama neyse oynanmış bitmiş artık.
I ımyeh Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 331 Makaleler 2 Çözümler 1 30 Ekim 2020 #13 Şu oyunu sanal gerçeklikle getirmek yerine düz getirselerdi keşke.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 31 Ekim 2020 #14 Spoiler vermeseydiniz keşke.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.698 Makaleler 13 Çözümler 20 31 Ekim 2020 #15 Aşırı derecede Cod'a benziyor. Hikâyei bilemem ama 2009 yılında çıkmış bir kült daha olan Cod: MW 2'ye çok benzettim ama MW2 dönemine kıyasla bile teknik anlamda oldukçça iyiymiş. En azından bu oyunlara baktığımda...
Aşırı derecede Cod'a benziyor. Hikâyei bilemem ama 2009 yılında çıkmış bir kült daha olan Cod: MW 2'ye çok benzettim ama MW2 dönemine kıyasla bile teknik anlamda oldukçça iyiymiş. En azından bu oyunlara baktığımda...