Meder Bronze RX 9060 XT alınır mı?

şimdi baktımda o sistemdeki işlemciyle daha uyumlu oluyomuş performans açısından
Bende bakıyorum böyle bir sistem eğer bütçem yeterse benim attığımı yetmezse sizin attığınızı alacağım yani ikiside güzel bir sistem.

Evet ama, iyi bir PSU'lu kasa ile de özelleştirmek istesek 2763 TL daha masraf çıkıyor.
O yüzden bütçe artarsa dedim şu siteleri hiç anlamıyorum adam istediği gibi özelleştirsin işte çok kısıtlayıcı bence.

Gold olanını aldığımda özelleştirmeli miyim? Daha sonradan yükseltmeyi düşünmüyorum yeterli olacaktır benim için
Evet özelleştirmelisiniz çünkü kasanın içerisinde bulunan PSU bayağı kötü. Sistemi tehlikeye atmış olursunuz.

Evet özelleştirmelisiniz çünkü kasanın içerisinde bulunan PSU bayağı kötü. Sistemi tehlikeye atmış olursunuz.
Sizin attığınız sistemde iyiymiş bence bu da alınabilir hatta bu daha ucuza bile gelebilir.

Gold olanını aldığımda özelleştirmeli miyim? Daha sonradan yükseltmeyi düşünmüyorum yeterli olacaktır benim için.

Kasa kesinlikle değişmeli bu kasa 17 18 binlik sistemlere koyuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…