Meder-Gold sistem vs Meder-Bronze sistem

devoker

Hectopat
Daha fazla  

Birkaç özelleştirme yaptım. Neredeyse aynı fiyatlar. Hangisi alınır? Hiçbiri alınmaz derseniz bu bütçede ne önerirsiniz?

Meder Gold'un parça kalitesi kötü ve özelleştirmesi pahalı. Meder Bronze'da ise sadece soğutucuyu Evercool yapmak yeterli. Bu yüzden Meder Bronze. Klavye mouse vb. önerelim mi?

Meder Gold'un parça kalitesi kötü ve özelleştirmesi pahalı. Meder Bronze'da ise sadece soğutucuyu evercool yapmak yeterli. Bu yüzden meder Bronze. Klavye mouse vb. önerelim mi?

Sağ olun teşekkür ederim klavye fareye gerek yok.

Son düzenleme:
Bronz için konuşuyorum, 14600KF ile o anakartı kullanmanızı pek önermem. Sorun çıkmaz tabi ama çok yakıştığını söyleyemem. İntelin kontrolsüz güç tükettiğini unutmamak gerek. Render kullanmayacaksanız 14400F devam edebilirsiniz. Onun dışında parça kalitesi fena değil, RAM 32 yapılmalı.

Bu arada maksimum bütçeniz nedir?

40 binden yukarı çıkmak istemiyorum.

Sadece oyun oynamak ve belki edit vs. yapmak için alıyorum bilgisayarı.

Ölü soketten kastınız nedir? Pek bilgim yok bu kavramlar konusunda.

40 binden yukarı çıkmak istemiyorum.

Sadece oyun oynamak ve belki edit vs. yapmak için alıyorum bilgisayarı.

Ölü soketten kastınız nedir? Pek bilgim yok bu kavramlar konusunda.
İşlemcinin oturduğu soket artık yeni işlemci almayacak. Gelecekte upgrade edemezsiniz.

5060 Ti aldığıma pişman olmam değil mi? Oyun testlerine baktığımda ya 5060 Ti daha iyi ya da eşit performans veriyorlar. Fakat insanlar 50 serisinin başarısız olduğunu söylüyorlar.

Ayrica Gainward marka çok iyi değilmiş sanirsam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…