Meder Gold'un parça kalitesi kötü ve özelleştirmesi pahalı. Meder Bronze'da ise sadece soğutucuyu Evercool yapmak yeterli. Bu yüzden Meder Bronze. Klavye mouse vb. önerelim mi?Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Meder Bronze | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Birkaç özelleştirme yaptım. Neredeyse aynı fiyatlar. Hangisi alınır? Hiçbiri alınmaz derseniz bu bütçede ne önerirsiniz?
Meder Gold'un parça kalitesi kötü ve özelleştirmesi pahalı. Meder Bronze'da ise sadece soğutucuyu evercool yapmak yeterli. Bu yüzden meder Bronze. Klavye mouse vb. önerelim mi?
Bu arada maksimum bütçeniz nedir?Sağ olun teşekkür ederim klavye fareye gerek yok.
Bu arada maksimum bütçeniz nedir?
Bronz için konuşuyorum, 14600KF ile o anakartı kullanmanızı pek önermem. Sorun çıkmaz tabii ama çok yakıştığını söyleyemem. Intel'in kontrolsüz güç tükettiğini unutmamak gerek. Render kullanmayacaksanız 14400F devam edebilirsiniz. Onun dışında parça kalitesi fena değil, RAM 32 yapılmalı.
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Meder Bronze güzel ama ölü soket. 7600 ve FSP PSU istersen, yukarıdakini al ama meder Gold yeterli gelecektir sana fiyatı da güzel gibi.
İşlemcinin oturduğu soket artık yeni işlemci almayacak. Gelecekte upgrade edemezsiniz.40 binden yukarı çıkmak istemiyorum.
Sadece oyun oynamak ve belki edit vs. yapmak için alıyorum bilgisayarı.
Ölü soketten kastınız nedir? Pek bilgim yok bu kavramlar konusunda.
40 binden yukarı çıkmak
Anakartı B650M-R, kasayı Vento 650W, SSD'i MSI Spatium M450 1 TB ve RAM'i Lexar Thor 32 GB yapm.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleriwww.pckolik.com.tr
Anakartı B650M-R, kasayı Vento 650W, SSD'i MSI Spatium M450 1 TB ve RAM'i Lexar Thor 32 GB yapm.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleriwww.pckolik.com.tr