Q Quapraa266 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarım açılmıyordu bende belki düzelir umuduyla format atayım dedim. Kardeşimin bilgisayarına Media Creation Tool indirdim ve USB'yi takıp ISO'yu seçtim. Medyayı indirirdi ve daha fazla alana ihtiyacımız var dedi. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Bilgisayarım açılmıyordu bende belki düzelir umuduyla format atayım dedim. Kardeşimin bilgisayarına Media Creation Tool indirdim ve USB'yi takıp ISO'yu seçtim. Medyayı indirirdi ve daha fazla alana ihtiyacımız var dedi. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Q Quapraa266 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 Mrmorgan dedi: Flash kaç GB? Genişletmek için tıkla... 32 GB
Mythday Kilopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 727 Çözümler 12 Yer Bursa 12 Ağustos 2024 #4 flashı ntfs olarak biçimlendirin
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #5 Quapraa266 dedi: 32 GB Genişletmek için tıkla... Hocam ISO dosyası indirilenler klasöründe gözüküyor mu? Gözüküyorsa Rufus programı üzerinden yazdırmayı deneyin.
Quapraa266 dedi: 32 GB Genişletmek için tıkla... Hocam ISO dosyası indirilenler klasöründe gözüküyor mu? Gözüküyorsa Rufus programı üzerinden yazdırmayı deneyin.
Q Quapraa266 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 Mythday dedi: Flashı NTFS olarak biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım. Mrmorgan dedi: Hocam ISO dosyası indirilenler klasöründe gözüküyor mu? Gözüküyorsa Rufus programı üzerinden yazdırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor.
Mythday dedi: Flashı NTFS olarak biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım. Mrmorgan dedi: Hocam ISO dosyası indirilenler klasöründe gözüküyor mu? Gözüküyorsa Rufus programı üzerinden yazdırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #7 Quapraa266 dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıma girin orada flashınıza sağ tık yapın biçimlendir diyin ve disk formatını NFTS olarak biçimlendirin.
Quapraa266 dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıma girin orada flashınıza sağ tık yapın biçimlendir diyin ve disk formatını NFTS olarak biçimlendirin.
Q Quapraa266 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #8 Mrmorgan dedi: Bilgisayarıma girin orada flashınıza sağ tık yapın biçimlendir deyin ve disk formatını NTFS olarak biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim teşekkür ediyorum şimdi tekrar deneyeceğim.
Mrmorgan dedi: Bilgisayarıma girin orada flashınıza sağ tık yapın biçimlendir deyin ve disk formatını NTFS olarak biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim teşekkür ediyorum şimdi tekrar deneyeceğim.