B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 4 Ağustos 2021 #1 Selamlar, önceden de konu açmıştım ama tam yazamamışım, tekrar konu açmak istedim. Media Creation Tool'dan USB olmadan Windows 10'a format atmam lazım, nasıl yapılacağını bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2021
Selamlar, önceden de konu açmıştım ama tam yazamamışım, tekrar konu açmak istedim. Media Creation Tool'dan USB olmadan Windows 10'a format atmam lazım, nasıl yapılacağını bilen var mı?
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 536 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2021 #2 Disksiz temiz kurulum yapamazsınız.
B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 4 Ağustos 2021 #3 Eld dedi: Disksiz temiz kurulum yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bir kere yapmıştım, aynı şey mi bilmiyorum ama format atmıştım nasıl yaptığımı bulamıyorum şimdi.
Eld dedi: Disksiz temiz kurulum yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bir kere yapmıştım, aynı şey mi bilmiyorum ama format atmıştım nasıl yaptığımı bulamıyorum şimdi.
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 536 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsediyorsunuz sanırım. Eski yüklü sistemden kalıntılar bırakıyor fakat yine de etkili.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsediyorsunuz sanırım. Eski yüklü sistemden kalıntılar bırakıyor fakat yine de etkili.