Media Creation Tool ile oluşan dosyayı silme

vayvan

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Windows 10 güncellemesini Media Creation Tool aracı ile yaptım. Bu aracı kullananlar bilecektir ki, bu araç C'nin içine "$Windows.~WS" adında 5.56 GB'lık bir gizli dosya oluşturuyor. Artık Windows 10'a geçtiğime göre bu aracı silebilir miyim? Bir şey olur mu?
@SypeR, @Egemen, @Asım Demir

Fotoğrafı.

El ile silmeyin.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi | Technopat Sosyal Buradaki 1. adımı tam anlatıldığı gibi uygulayarak Disk Temizleme ile kaldırın.
Eki Görüntüle 92133
Disk temizleme ile sadece Windows.old klasörü silindi. Dediğim klasör hala duruyor.

Yardım edecek var mı?

Arkadaşlar biriniz yardımcı olur musunuz? Recovery için imaj alacağım. Bu dosya silinecekse siliyim yer kaplamasın.

@SypeR, @Egemen, @Asım Demir

Hiç bir bilen yok mu?

Bu dosya.

Ben bu dosyayı el ile sildim, herhangi bir sorun oluşmadı.

Dediğim kısımlardan benimkisi silinmişti. El ile de silebilirsin, sıkıntı olmaz.

Benim recovery almama gerek var mı? Windows'u sıfırla diyince PC Windows 8 mi olur yoksa Windows 10 mu?

Sıfırlarsan Windows 10 olur. Fakat Windows.old klasörünü temizlemediysen 1 ay içerisinde "Windows 8.1'e geri dön" seçeneğinden 8.1'e dönebilirsin.
O zaman recovery yapmama gerek yok. Windows.old klasörünü sildim zaten dönmem artık diye. Windows sıfırlanınca Windows 10 temiz kurulum gibi mi oluyor yoksa driver lar falan kalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…