Media creation tool ile Rufus'un bir farkı var mıdır?

Hayda. Boşa iş çıktı. Şimdiye kadarki bütün Windows 10 format disklerimi MCT ile hazırladım, Microsoft'un bu iş için yayımladığı kendi aracı ne de olsa. Siz bilirsiniz.
Bu arada merak ettim, neden Windows 7 kullanıyorsunuz acaba?

Eki Görüntüle 597459

Eski sistemin dizüstü olmasının avantajları. Klimalı odayı ve koltuğumu terk edemiyorum.
O zaman yapacak bir şey yok, Windows 7 ile devam
O sistemde 8 GB RAM ve 1 TB SSD olsa da kurtarmaz (zaten 8 GB RAM takılamaz da takılabilidiğini farz edelim) çünkü işlemci 45nm ve 2 çekirdekli. Ayrıca muhtemelen ekran kartı da çok eskidir ve Windows 10 ile düzgün çalışmaz diye tahmin ediyorum. Yani maalesef Windows 7 ile devam

İfadeler: acv

Bu sistemde evet, Windows 7'den başka kullanabileceğim bir işletim sistemi olduğunu sanmıyorum. GNU/Linux dağıtımlarını bu bilgisayarda deniyordum fakat işlemcinin voltajını düşürmem için gerekli olan programlar yalnızca Windows üzerinde çalışıyor.

Bu arada bir bilgiyi düzelteyim, işlemci 45nm değil daha da eski bir üretim teknolojisi olan 65nm
Çünkü 2008'de çıktığı halde Merom çekirdeğini kullanıyormuş, Penryn değil.

İfadeler: acv
Hocam bu zamana kadar rufus kullanırdım, MCT sorunsuz UEFİ USB hazırlıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…