KenIQ Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Windows 10 flası oluştururken Media Creation Tool mu kullanmalıyım? Windows flası oluştururken Media Creation Tool kullanırsam Windows 10 Pro kurabilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
Windows 10 flası oluştururken Media Creation Tool mu kullanmalıyım? Windows flası oluştururken Media Creation Tool kullanırsam Windows 10 Pro kurabilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 10 Mayıs 2021 #2 Rufus en sağlıklısı olacaktır.
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 Windows 10 Pro kurabilirsiniz. Temiz kurulum en iyisi. Ama etkinleştirme anahtarınız yoksa yapmayın bence. Onlar deneme sürümü ve süresi dolabilir.
Windows 10 Pro kurabilirsiniz. Temiz kurulum en iyisi. Ama etkinleştirme anahtarınız yoksa yapmayın bence. Onlar deneme sürümü ve süresi dolabilir.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 En iyisi Rufus.
KenIQ Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #5 leventkerim1 dedi: En iyisi Rufus. Genişletmek için tıkla... Aenzzy dedi: Rufus en sağlıklısı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Neden Microsoft'un kendi uygulamasından flash oluşturmayı doğru bulmuyorsunuz?
leventkerim1 dedi: En iyisi Rufus. Genişletmek için tıkla... Aenzzy dedi: Rufus en sağlıklısı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Neden Microsoft'un kendi uygulamasından flash oluşturmayı doğru bulmuyorsunuz?
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #6 KenIQ dedi: Neden Microsoft'un kendi uygulamasından flash oluşturmayı doğru bulmuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bende geçen sorun oluşturdu bazı dosyaları eksik yazmış beni saatlerce uğraştırdı kendisi.
KenIQ dedi: Neden Microsoft'un kendi uygulamasından flash oluşturmayı doğru bulmuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bende geçen sorun oluşturdu bazı dosyaları eksik yazmış beni saatlerce uğraştırdı kendisi.
KenIQ Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #7 WindowsDunyasi2021 dedi: Windows 10 Pro kurabilirsiniz. Temiz kurulum en iyisi. Ama etkinleştirme anahtarınız yoksa yapmayın bence. Onlar deneme sürümü ve süresi dolabilir. Genişletmek için tıkla... media creation tool ile oluşturduğum flaş ile pro kurabilir miyim ürün anahtarım var leventkerim1 dedi: Hocam bende geçen sorun oluşturdu bazı dosyaları eksik yazmış beni saatlerce uğraştırdı kendisi. Genişletmek için tıkla... rufus ile flaş nasıl hazırlayabilirim
WindowsDunyasi2021 dedi: Windows 10 Pro kurabilirsiniz. Temiz kurulum en iyisi. Ama etkinleştirme anahtarınız yoksa yapmayın bence. Onlar deneme sürümü ve süresi dolabilir. Genişletmek için tıkla... media creation tool ile oluşturduğum flaş ile pro kurabilir miyim ürün anahtarım var leventkerim1 dedi: Hocam bende geçen sorun oluşturdu bazı dosyaları eksik yazmış beni saatlerce uğraştırdı kendisi. Genişletmek için tıkla... rufus ile flaş nasıl hazırlayabilirim
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 10 Mayıs 2021 #8 KenIQ dedi: rufus ile flaş nasıl hazırlayabilirim Genişletmek için tıkla... Buradan ISO dosyasini sonra rufus programıni indirmen gerekiyor. Bu rehber yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KenIQ dedi: rufus ile flaş nasıl hazırlayabilirim Genişletmek için tıkla... Buradan ISO dosyasini sonra rufus programıni indirmen gerekiyor. Bu rehber yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #9 KenIQ dedi: Media Creation Tool ile oluşturduğum flash ile Pro kurabilir miyim? Ürün anahtarım var Rufus ile flash nasıl hazırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarınız varsa kurulum ekranında girin. Sorun olmayacaktır.
KenIQ dedi: Media Creation Tool ile oluşturduğum flash ile Pro kurabilir miyim? Ürün anahtarım var Rufus ile flash nasıl hazırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarınız varsa kurulum ekranında girin. Sorun olmayacaktır.
M Mehmet1500 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #10 Windows Vienna dedi: Hocam bende geçen sorun oluşturdu bazı dosyaları eksik yazmış beni saatlerce uğraştırdı kendisi. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar?
Windows Vienna dedi: Hocam bende geçen sorun oluşturdu bazı dosyaları eksik yazmış beni saatlerce uğraştırdı kendisi. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar?