NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 19 Aralık 2018 #11 Silinen üye dedi: Şöyle bir yöntemide var ayrıca, aşağıda paylamıştım Media Creation Tool Olmadan Iso İndirme Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi Chrome ve Microsoft Edge'de denedim hata aldım. Eski bir açıktı kapatmışlar galiba.
Silinen üye dedi: Şöyle bir yöntemide var ayrıca, aşağıda paylamıştım Media Creation Tool Olmadan Iso İndirme Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi Chrome ve Microsoft Edge'de denedim hata aldım. Eski bir açıktı kapatmışlar galiba.
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 19 Aralık 2018 #12 Can Çeralp dedi: "Bu sitede" bütün resmi sürümlere indirme bağlantısı var. Hem sürekli güncel, hem hızlı, hem de tamamen yasal bir site olduğu için oynanmış Windows olma riski yok. Ayrıca indirme sonrası güvenlik ve sağlamlık kontrolü için SHA kimlikleri de mevcut. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi varken neden başka yerden indirelim ki? Ayrıca benim verdiğim linkler en son sürüm ve bir önceki sürüm sadece.
Can Çeralp dedi: "Bu sitede" bütün resmi sürümlere indirme bağlantısı var. Hem sürekli güncel, hem hızlı, hem de tamamen yasal bir site olduğu için oynanmış Windows olma riski yok. Ayrıca indirme sonrası güvenlik ve sağlamlık kontrolü için SHA kimlikleri de mevcut. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi varken neden başka yerden indirelim ki? Ayrıca benim verdiğim linkler en son sürüm ve bir önceki sürüm sadece.
D DJ_OXyGeNe_8 Ziyaretçi 19 Aralık 2018 #13 Kardeş benim verdiğim yöntemle microsoft'un resmi sitesinden indiriyorsun zaten...
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 19 Aralık 2018 #14 Sadece linkler bunlar uğraşmaya gerek yok diye verdim.
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 19 Aralık 2018 #15 Silinen üye dedi: Kardeş benim verdiğim yöntemle microsoft'un resmi sitesinden indiriyorsun zaten... Genişletmek için tıkla... Sizin mesajı alıntı yapmamışım zaten size demiyorum ki ben [emoji28]
Silinen üye dedi: Kardeş benim verdiğim yöntemle microsoft'un resmi sitesinden indiriyorsun zaten... Genişletmek için tıkla... Sizin mesajı alıntı yapmamışım zaten size demiyorum ki ben [emoji28]