Sineeem Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 33 8 Temmuz 2021 #1 Merhaba Windows Media Creation Tool açmak istediğimde "Kurulumu başlatmada bir sorun oluştu. Aracı kapatın." şeklinde bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2021
Merhaba Windows Media Creation Tool açmak istediğimde "Kurulumu başlatmada bir sorun oluştu. Aracı kapatın." şeklinde bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim?
b0rckali Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 197 Çözümler 7 8 Temmuz 2021 #2 C:\Windows\SoftwareDistribution\Download'ın içindeki dosyaları silin ve Media Creation Tool'u tekrar açın.
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download'ın içindeki dosyaları silin ve Media Creation Tool'u tekrar açın.
Sineeem Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 33 8 Temmuz 2021 #3 b0rckali dedi: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download'ın içindeki dosyaları silin ve Media Creation Tool'u tekrar açın. Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı
b0rckali dedi: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download'ın içindeki dosyaları silin ve Media Creation Tool'u tekrar açın. Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı
b0rckali Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 197 Çözümler 7 8 Temmuz 2021 #4 C:'de Windows-BT ve Windows WS diye 2 dosya olacak onları silin ve tekrar deneyin.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 8 Temmuz 2021 #5 Antivirüs programını kapatın.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 8 Temmuz 2021 #6 Programı silip yeniden yükleyin belki çözüm olabilir.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 8 Temmuz 2021 #7 usena dedi: Antivirüs programını kapatın. Genişletmek için tıkla... Veya yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
usena dedi: Antivirüs programını kapatın. Genişletmek için tıkla... Veya yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #8 METANİC dedi: Programı silip yeniden yükleyin belki çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşma lütfen. Bu bir taşınılabilir program. Bu bir çözüm olmaz!
METANİC dedi: Programı silip yeniden yükleyin belki çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşma lütfen. Bu bir taşınılabilir program. Bu bir çözüm olmaz!
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 8 Temmuz 2021 #9 waps dedi: Bilmeden konuşma lütfen. Bu bir taşınılabilir program. Bu bir çözüm olmaz! Genişletmek için tıkla... kurulum'u başlatmada bir sorun oluştu. aracı kapatın bilgisayarınızı yeniden başlatın ve aracı çalıştırmayı yeniden deneyin. bu saçma hatayı veriyor 8.1 den yükseltme yapıcam. ne denediysem olmadı kurulum dosyalarını sıfırdan silip denedim yüz kez yeniden başlattım yok.. answers.microsoft.com Burada çözümü bulan arkadaş öyle yazmış çözüm olabilir dedim sadece silip yüklemekten zarar gelmez.
waps dedi: Bilmeden konuşma lütfen. Bu bir taşınılabilir program. Bu bir çözüm olmaz! Genişletmek için tıkla... kurulum'u başlatmada bir sorun oluştu. aracı kapatın bilgisayarınızı yeniden başlatın ve aracı çalıştırmayı yeniden deneyin. bu saçma hatayı veriyor 8.1 den yükseltme yapıcam. ne denediysem olmadı kurulum dosyalarını sıfırdan silip denedim yüz kez yeniden başlattım yok.. answers.microsoft.com Burada çözümü bulan arkadaş öyle yazmış çözüm olabilir dedim sadece silip yüklemekten zarar gelmez.
Sineeem Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 33 8 Temmuz 2021 #10 b0rckali dedi: C:'de Windows-BT ve Windows WS diye 2 dosya olacak onları silin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... yine olmadı malesef kafayı yiyecem hiçbir çözüm işe yaramıyo METANİC dedi: kurulum'u başlatmada bir sorun oluştu. aracı kapatın bilgisayarınızı yeniden başlatın ve aracı çalıştırmayı yeniden deneyin. bu saçma hatayı veriyor 8.1 den yükseltme yapıcam. ne denediysem olmadı kurulum dosyalarını sıfırdan silip denedim yüz kez yeniden başlattım yok.. answers.microsoft.com Burada çözümü bulan arkadaş öyle yazmış çözüm olabilir dedim sadece silip yüklemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı ne yazık ki Yok mu çözümü bilen Son düzenleme: 9 Temmuz 2021
b0rckali dedi: C:'de Windows-BT ve Windows WS diye 2 dosya olacak onları silin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... yine olmadı malesef kafayı yiyecem hiçbir çözüm işe yaramıyo METANİC dedi: kurulum'u başlatmada bir sorun oluştu. aracı kapatın bilgisayarınızı yeniden başlatın ve aracı çalıştırmayı yeniden deneyin. bu saçma hatayı veriyor 8.1 den yükseltme yapıcam. ne denediysem olmadı kurulum dosyalarını sıfırdan silip denedim yüz kez yeniden başlattım yok.. answers.microsoft.com Burada çözümü bulan arkadaş öyle yazmış çözüm olabilir dedim sadece silip yüklemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı ne yazık ki Yok mu çözümü bilen