Efe Özgül Hectopat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2016 #1 Ne yaptıysam bu MediaGet'i kaldıramadım sildiğim zaman birşey yüklemek istediğimde yine mediaget ile indiriyor bundan nasıl kurtulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2016
Ne yaptıysam bu MediaGet'i kaldıramadım sildiğim zaman birşey yüklemek istediğimde yine mediaget ile indiriyor bundan nasıl kurtulabilirim?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2016 #2 Ben bu illetten telefonu sıfırlayarak kurtulmuştum.
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2016 #3 Bilgisayardaki Mediaget'i kastediyorsanız güvenli modda girip denetim masasında, belgelerde, başka nerede dosyası varsa aratıp silmenizi öneririm.
Bilgisayardaki Mediaget'i kastediyorsanız güvenli modda girip denetim masasında, belgelerde, başka nerede dosyası varsa aratıp silmenizi öneririm.