Caglanur3 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 100 12 Eylül 2024 #1 Sizce Media markette çalışmak mı? Dr değil mi?
tardub7 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Caglanur3 dedi: Sizce Media markette çalışmak mı? Dr değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu kişiden kişiye değişir açıkçası ben alanım olan teknolojide MediaMarkt seçerim.
Caglanur3 dedi: Sizce Media markette çalışmak mı? Dr değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu kişiden kişiye değişir açıkçası ben alanım olan teknolojide MediaMarkt seçerim.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #3 Caglanur3 dedi: Sizce Media markette çalışmak mı? Dr değil mi? Genişletmek için tıkla... Bence MediaMarkt. Nedeni, teknolojik aletlerin ilgimi çekiyor olması.
Caglanur3 dedi: Sizce Media markette çalışmak mı? Dr değil mi? Genişletmek için tıkla... Bence MediaMarkt. Nedeni, teknolojik aletlerin ilgimi çekiyor olması.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Eylül 2024 #4 MediaMarkt'ta önceden çalışan birisine tanık olarak söyleyebileceklerim. Bazı açılardan önermiyorum. Tabii ki şirket politikalarını çiğnemeden anlatmam gerekir. Eğer çalıştığınız firmada prim sistemi varsa çalışmak daha zor ve stresli olabilir. Son düzenleme: 12 Eylül 2024
MediaMarkt'ta önceden çalışan birisine tanık olarak söyleyebileceklerim. Bazı açılardan önermiyorum. Tabii ki şirket politikalarını çiğnemeden anlatmam gerekir. Eğer çalıştığınız firmada prim sistemi varsa çalışmak daha zor ve stresli olabilir.
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 12 Eylül 2024 #5 D&R daha iyidir, hem daha az stresli, hem arada kitap okuma hevesin oluşabilir, zaten kitaplarla aran iyise, o zaman kitap kurdu olma yolunda ilerlersin
D&R daha iyidir, hem daha az stresli, hem arada kitap okuma hevesin oluşabilir, zaten kitaplarla aran iyise, o zaman kitap kurdu olma yolunda ilerlersin
Caglanur3 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 100 12 Eylül 2024 #6 Pirateinthesky dedi: MediaMarkt'ta önceden çalışan birisine tanık olarak söyleyebileceklerim. Bazı açılardan önermiyorum. Tabii ki şirket politikalarını çiğnemeden anlatmam gerekir. Eğer çalıştığınız firmada prim sistemi varsa çalışmak daha zor ve stresli olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir şey sorucam Media market çalışanları hangi banka kartı kullanıyor maaş için?
Pirateinthesky dedi: MediaMarkt'ta önceden çalışan birisine tanık olarak söyleyebileceklerim. Bazı açılardan önermiyorum. Tabii ki şirket politikalarını çiğnemeden anlatmam gerekir. Eğer çalıştığınız firmada prim sistemi varsa çalışmak daha zor ve stresli olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir şey sorucam Media market çalışanları hangi banka kartı kullanıyor maaş için?
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Eylül 2024 #7 Caglanur3 dedi: Bir şey soracağım, MediaMarkt çalışanları hangi banka kartı kullanıyor maaş için? Genişletmek için tıkla... Garanti. En azından öyle olması lazımdı.
Caglanur3 dedi: Bir şey soracağım, MediaMarkt çalışanları hangi banka kartı kullanıyor maaş için? Genişletmek için tıkla... Garanti. En azından öyle olması lazımdı.