Media player açtıktan sonra bilgisayar yanıt vermiyor

eblgn61

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı alalı 5-6 ay oldu, o zamanlar hiçbir sıkıntısı yokken gecen hafta Windows media player ile herhangi bir mp3/mp4 dosyası actıgımda bilgisayar yanıt vermiyordu. Chrome'da da aynı, arada bir donuyordu ctrl+alt+delete gibi komutlara bile yanıt vermiyodu.

5 dakika içinde ekran mor sonra siyah oluyordu ve pc'yi power tuşundan kapatman gerekiyodu. Daha sonra belki virüs vardır diye Eset nod32'yi indirdim 19 sızıntı buldu, onları temizledi daha sonra Windows media player düzeldi. Fakat şuan hala chrome'da arada bir donuyor yanıt vermiyor.

5 dakika içinde kendine geliyor ve her seferinde olmasa da chrome yanıt vermediğinde bazen Shocwave Flash yanıt vermiyor, ama her seferinde değil bazen oluyor bu. Lütfen yardım edin.
Ve bu durumlarda alttaki araç çubuğu kahverengi oluyor.
Bilgisayar masaüstü.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak denetim masasından flash player ve shockware kaldır. Player ne varsa kaldır, kodek varsa kaldır. Klite yükle(biliyorsan). Malwarebyte ile sistemi tara.

Bilgisayarı aldığımdan beri içini hiç temizlemedim, bununla bir alakası var mıdır ?
5/6 ay içinde çok fazla tozlanmayacaktır(yerine bağlı). Ancak tozlandı ise temizleyebilirsin(biliyorsan).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı