Media Player ile Twitch canlı yayınları ve YouTube videoları izleme

Igris

Kilopat

Tarayıcı varken bunu yapmanın avantajları ne? Daha az RAM ve CPU kullanımı avantajlarından sadece bazıları.
Media Player olarak MPV tercih ediyorum çünkü VLC'den daha minimal. Yazacağım paketler sadece Arch için yazılmıştır. Arch kullanmıyorsanız kaynak kodundan oluşturmanız gerekebilir programları.
Twitch için kullanmanız gereken paketin ismi Streamlink. Kullanımı:
streamlink -p mpv "yayının linki" yazdıktan sonra kullanabileceğiniz kaliteleri size verecektir. Kaliteleri öğrendikten sonra streamlink -p mpv "yayın linki" "kalite" yazarak mpv ile izleyebilirsiniz.
GUI olmadan terminalden YouTube için ise YouTube-Viewer paketini, GUI ile (thumbnailler dahil görmek için) gtk-YouTube-Viewer paketini kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu videolar nereye kaydediliyor? Bilgisayarı yeniden başlattığımızda siliniyor mu, yoksa diske mi yazılıyor?

Ayrıca bir siteyi nasıl ekleyebiliyoruz? Örneğin trtizle.com sitesini ekleyemedim ben.

Peki bu videolar nereye kaydediliyor? Bilgisayarı yeniden başlattığımızda siliniyor mu, yoksa diske mi yazılıyor?

Ayrıca bir siteyi nasıl ekleyebiliyoruz? Örneğin trtizle.com sitesini ekleyemedim ben.
Direkt internetten alıyor diye biliyorum. Herhangi bir şekilde kaydetmiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…