Media player kaliteli CD kaydeder mi ?

caykarali

Hectopat
Media player kaliteli kaydeder mi ki?

Media player kaliteli kaydeder mi ki?

Kaydeder kaydetmesine de ince ayar yapamaz. Ornekleme hizi, bit derinliği gibi pek cok ayar yapamazsiniz. En azindan Orijinal albümü Pc'ye güzel bir sekilde aktarmis olursunuz.

Hangi programı kullanmalıyım?

Su linkteki video'yu inceler misiniz? Müzik CD’lerinizi bilgisayarınıza aktarın | PC Labs Online Eğitim Merkezi

Tam olarak ince ayar yapiyor mu bilmiyorum. Video sizin için yararli olabilir. Olmazsa tekrar bildirirsiniz. Aslinda CD'lerinizi herhangi bir ses kaybi olmadan flac. formatina çevirebilirsiniz. Videoda da bahsettigi gibi '' Cd'niz zarar görse bile flac. ve benzeri formatlarda rip'lerseniz cd'ye ihtiyaç kalmayacaktir'' gibi bir cümle geçiyor. Ben olsam bu sekilde yapip albümü winrar'larim. Sonra da istediğim albümü(elbette rar.ladiginiz üzerinde oynama yapılmadan başka bir yerde ayrica muhafaza edilmeli) mp3, wav benzeri formatlara donustururum. CD'ye ihtiyaç kalmadan omur boyu saklayabileceğiniz bir arşiv olur. CD bozuldu, kirildi, çizildi derdi olmaz. Ben zaten kendi arşivimde böyle bir taktik uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…