4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Nisan 2024 #1 Aynı müziği sürekli tekrarlıyor. Müzik klasöründe 16 tane müziğim var. En baştakini açıyorum ama bittikten sonra diğerine geçmiyor ne yapmam gerek?
Aynı müziği sürekli tekrarlıyor. Müzik klasöründe 16 tane müziğim var. En baştakini açıyorum ama bittikten sonra diğerine geçmiyor ne yapmam gerek?
Çözüm Qony 13 Nisan 2024 444824 dedi: Aynı müziği sürekli tekrarlıyor. Müzik klasöründe 16 tane müziğim var. En baştakini açıyorum ama bittikten sonra diğerine geçmiyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hepsini seç birine sağ Click atıp oynatma sırasına ekle de ondan sonra bitince yenisi çalmaya başlayacaktır.
444824 dedi: Aynı müziği sürekli tekrarlıyor. Müzik klasöründe 16 tane müziğim var. En baştakini açıyorum ama bittikten sonra diğerine geçmiyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hepsini seç birine sağ Click atıp oynatma sırasına ekle de ondan sonra bitince yenisi çalmaya başlayacaktır.
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 758 Çözümler 5 13 Nisan 2024 #2 444824 dedi: Aynı müziği sürekli tekrarlıyor. Müzik klasöründe 16 tane müziğim var. En baştakini açıyorum ama bittikten sonra diğerine geçmiyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hepsini seç birine sağ Click atıp oynatma sırasına ekle de ondan sonra bitince yenisi çalmaya başlayacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
444824 dedi: Aynı müziği sürekli tekrarlıyor. Müzik klasöründe 16 tane müziğim var. En baştakini açıyorum ama bittikten sonra diğerine geçmiyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hepsini seç birine sağ Click atıp oynatma sırasına ekle de ondan sonra bitince yenisi çalmaya başlayacaktır.
KS KS 4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Nisan 2024 #3 Qony dedi: Hepsini seç birine sağ Click atıp oynatma sırasına ekle de ondan sonra bitince yenisi çalmaya başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Qony dedi: Hepsini seç birine sağ Click atıp oynatma sırasına ekle de ondan sonra bitince yenisi çalmaya başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.