H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar selam laptopumu Media server yaptım Jellyfinn'i kullanarak. Ancak sonradan indirdiğim dublajları filme ekleyemiyorum. Bunun bir ayarı var mı? Yoksa hangi Media server programı önerirsiniz?
Arkadaşlar selam laptopumu Media server yaptım Jellyfinn'i kullanarak. Ancak sonradan indirdiğim dublajları filme ekleyemiyorum. Bunun bir ayarı var mı? Yoksa hangi Media server programı önerirsiniz?
EREN ARCAN Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 60 19 Ekim 2023 #2 Stremio kullanıyorum platformlarda olmayan içerikler için.
H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #3 EREN ARCAN dedi: Stremio kullanıyorum platformlarda olmayan içerikler için. Genişletmek için tıkla... Hocam Stremio'da kendim dosya yükleyebilir miyim daha önceden yüklemiştim ama karışık diye vazgeçtiydim.
EREN ARCAN dedi: Stremio kullanıyorum platformlarda olmayan içerikler için. Genişletmek için tıkla... Hocam Stremio'da kendim dosya yükleyebilir miyim daha önceden yüklemiştim ama karışık diye vazgeçtiydim.
EREN ARCAN Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 60 20 Ekim 2023 #4 Torrent magneti ve kendi altyazılarını ekliyebilirsin.
H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #5 EREN ARCAN dedi: Torrent magneti ve kendi altyazılarını ekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
EREN ARCAN dedi: Torrent magneti ve kendi altyazılarını ekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ahmt.aras Megapat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 45 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer 20 Ekim 2023 #6 Jellyfin ile kitaplık oluşturun ve oluşturduğunuz kitaplıkları taratın. Dashboard->Libraries