ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 23 Mayıs 2021 #11 Mediafire güvenilirdir. Dosyayı da Virustotal üzerinden tarattım. Hiçbir sorun yok. Sonuçlar: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Yani %100 güvenebilirsin bu indirme linkine.
Mediafire güvenilirdir. Dosyayı da Virustotal üzerinden tarattım. Hiçbir sorun yok. Sonuçlar: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Yani %100 güvenebilirsin bu indirme linkine.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 23 Mayıs 2021 #12 ensareis dedi: Mediafire güvenilirdir. Dosyayı da Virustotal üzerinden tarattım. Hiçbir sorun yok. Sonuçlar: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Yani %100 güvenebilirsin bu indirme linkine. Genişletmek için tıkla... Sadece VirusTotal sonucuna bakıp %100 güvenli diyemezsiniz.
ensareis dedi: Mediafire güvenilirdir. Dosyayı da Virustotal üzerinden tarattım. Hiçbir sorun yok. Sonuçlar: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Yani %100 güvenebilirsin bu indirme linkine. Genişletmek için tıkla... Sadece VirusTotal sonucuna bakıp %100 güvenli diyemezsiniz.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 23 Mayıs 2021 #13 Lord Raiden dedi: Sadece VirusTotal sonucuna bakıp %100 güvenli diyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
Lord Raiden dedi: Sadece VirusTotal sonucuna bakıp %100 güvenli diyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 23 Mayıs 2021 #14 MTN dedi: VirusTotal 'a linki yapıştırın oradan tarasın o dosyayı. Genişletmek için tıkla... Şimdi NE yapmalıyım? Hyakutake_GC dedi: Minecraft doku paketlerini, paylaşılan veya yönlendirilen linklerden indirmek yerine, global olarak kaynak sunan sitelerden indirmeniz daha doğru olur (MediaFire için demedim. Yönlendiren kişi veya yüklenilen dosya için...) Genişletmek için tıkla... Adı ney onun?
MTN dedi: VirusTotal 'a linki yapıştırın oradan tarasın o dosyayı. Genişletmek için tıkla... Şimdi NE yapmalıyım? Hyakutake_GC dedi: Minecraft doku paketlerini, paylaşılan veya yönlendirilen linklerden indirmek yerine, global olarak kaynak sunan sitelerden indirmeniz daha doğru olur (MediaFire için demedim. Yönlendiren kişi veya yüklenilen dosya için...) Genişletmek için tıkla... Adı ney onun?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Mayıs 2021 #15 Pismaniyee dedi: Şimdi ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 1037521 Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmayacaksınız, sadece dosyayı indireceksiniz. Bu arada hangi texture Pack'i indiriyorsunuz?
Pismaniyee dedi: Şimdi ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 1037521 Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmayacaksınız, sadece dosyayı indireceksiniz. Bu arada hangi texture Pack'i indiriyorsunuz?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 23 Mayıs 2021 #16 ensareis dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Yeni ve üzerinde çalışılmış bir zararlıyı tespit edemeyebilirler.
ensareis dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Yeni ve üzerinde çalışılmış bir zararlıyı tespit edemeyebilirler.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 23 Mayıs 2021 #17 William Crusader dedi: Bir şey yapmayacaksınız, sadece dosyayı indireceksiniz. Bu arada hangi texture Pack'i indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Very cool 64X pack. Lord Raiden dedi: Yeni ve üzerinde çalışılmış bir zararlıyı tespit edemeyebilirler. Genişletmek için tıkla... Yani indireyim mi? En kötü Kaspersky indirir temizlerim MTN dedi: VirusTotal'a linki yapıştırın oradan tarasın o dosyayı. Genişletmek için tıkla... Eskiden virüs indirdiğim linki attım güvenilir dedi. Bence bu dediğin yer hikaye. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
William Crusader dedi: Bir şey yapmayacaksınız, sadece dosyayı indireceksiniz. Bu arada hangi texture Pack'i indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Very cool 64X pack. Lord Raiden dedi: Yeni ve üzerinde çalışılmış bir zararlıyı tespit edemeyebilirler. Genişletmek için tıkla... Yani indireyim mi? En kötü Kaspersky indirir temizlerim MTN dedi: VirusTotal'a linki yapıştırın oradan tarasın o dosyayı. Genişletmek için tıkla... Eskiden virüs indirdiğim linki attım güvenilir dedi. Bence bu dediğin yer hikaye.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 23 Mayıs 2021 #18 Lord Raiden dedi: Yeni ve üzerinde çalışılmış bir zararlıyı tespit edemeyebilirler. Genişletmek için tıkla... Link 4 sene öncesinden kalma. Mediafire, eğer bu dosyada virüs olsaydı 4 sene boyunca bu dosyayı tutmazdı. Taş çatlasın 3 ay durabilirdi. Pismaniyee dedi: Yani indireyimmi en kötü kaspersky indirir temizlerim Genişletmek için tıkla... Antivirüs uygulaması kullanmaman büyük bir hata. Kaspersky'da tarattım. Hiçbir sorun çıkmadı. Pismaniyee dedi: Eskiden virüs indirdiğim linki attım güvenilir dedi bence bu dediğin yer hikaye. Genişletmek için tıkla... Sayfanın değil, dosyanın linkini kopyalamalısın. Örnek resim:
Lord Raiden dedi: Yeni ve üzerinde çalışılmış bir zararlıyı tespit edemeyebilirler. Genişletmek için tıkla... Link 4 sene öncesinden kalma. Mediafire, eğer bu dosyada virüs olsaydı 4 sene boyunca bu dosyayı tutmazdı. Taş çatlasın 3 ay durabilirdi. Pismaniyee dedi: Yani indireyimmi en kötü kaspersky indirir temizlerim Genişletmek için tıkla... Antivirüs uygulaması kullanmaman büyük bir hata. Kaspersky'da tarattım. Hiçbir sorun çıkmadı. Pismaniyee dedi: Eskiden virüs indirdiğim linki attım güvenilir dedi bence bu dediğin yer hikaye. Genişletmek için tıkla... Sayfanın değil, dosyanın linkini kopyalamalısın. Örnek resim:
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 23 Mayıs 2021 #19 William Crusader dedi: Bir şey yapmayacaksınız, sadece dosyayı indireceksiniz. Bu arada hangi texture Pack'i indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İndirdim. Herhangi bir sorun olmadı
William Crusader dedi: Bir şey yapmayacaksınız, sadece dosyayı indireceksiniz. Bu arada hangi texture Pack'i indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İndirdim. Herhangi bir sorun olmadı
İBRAHİM166556 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 847 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #20 Sitede sıkıntı yok fakat asıl önemli dosyadır.