Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 13 Temmuz 2023 #1 Bilgisayar ile indireceğim arkadaşlar. Sayfada bu yazıyor. MediaFire'a güvenilir mi? Dosya Ekleri IMG_1134.png 98,5 KB · Görüntüleme: 86 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Sayfa güvenilir. Yalnız başkalarının yüklediği dosyaları indirirken dikkatli olun.
Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 13 Temmuz 2023 #3 nexpugnable dedi: Sayfa güvenilir. Yalnız başkalarının yüklediği dosyaları indirirken dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Hocam orada VirusTotal scan sonucu var 0/63 diyor ne kadar güvenilir?
nexpugnable dedi: Sayfa güvenilir. Yalnız başkalarının yüklediği dosyaları indirirken dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Hocam orada VirusTotal scan sonucu var 0/63 diyor ne kadar güvenilir?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 Winchester67 dedi: Hocam orada VirusTotal scan sonucu var 0/63 diyor ne kadar güvenilir? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz diye düşünüyorum. Aktif bir Av var iken uğraşın yine de.
Winchester67 dedi: Hocam orada VirusTotal scan sonucu var 0/63 diyor ne kadar güvenilir? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz diye düşünüyorum. Aktif bir Av var iken uğraşın yine de.
Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 13 Temmuz 2023 #5 nexpugnable dedi: Sorun olmaz diye düşünüyorum. Aktif bir Av var iken uğraşın yine de. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Plus plan var av olarak.
nexpugnable dedi: Sorun olmaz diye düşünüyorum. Aktif bir Av var iken uğraşın yine de. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Plus plan var av olarak.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #6 Winchester67 dedi: Kaspersky Plus plan var av olarak. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hocam. İndirebilirsiniz dosyayı.
Winchester67 dedi: Kaspersky Plus plan var av olarak. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hocam. İndirebilirsiniz dosyayı.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.674 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #7 Winchester67 dedi: Bilgisayar ile indireceğim arkadaşlar. Sayfada bu yazıyor. MediaFire'a güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... evet, dosya tc gibi değil, ancak indirdiğin her dosya zararlı olmayacak diye bir şey yok. Mediafire güvenli virüslü dosyaları engelliyor zaten.
Winchester67 dedi: Bilgisayar ile indireceğim arkadaşlar. Sayfada bu yazıyor. MediaFire'a güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... evet, dosya tc gibi değil, ancak indirdiğin her dosya zararlı olmayacak diye bir şey yok. Mediafire güvenli virüslü dosyaları engelliyor zaten.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 13 Temmuz 2023 #8 Güzeldir kullanmayı severim ama indirdiklerine dikkat et. Kaspersky varmış zaten sorun olmaz diye düşünüyorum.
Güzeldir kullanmayı severim ama indirdiklerine dikkat et. Kaspersky varmış zaten sorun olmaz diye düşünüyorum.