Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2022 #1 Dosyayı indiriyorum ama böyle kalıyor. Önceden konu açmıştım ama hata tekrar ediyor. Chrome ve Brave'den denedim ama sonuç aynı. Arkadaşım sorunsuz indirebiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Dosyayı indiriyorum ama böyle kalıyor. Önceden konu açmıştım ama hata tekrar ediyor. Chrome ve Brave'den denedim ama sonuç aynı. Arkadaşım sorunsuz indirebiliyor.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #11 Lykoss dedi: Anlamsız bir şekilde sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Farklı sitelerden indirme yapınca aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Lykoss dedi: Anlamsız bir şekilde sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Farklı sitelerden indirme yapınca aynı sorunla karşılaşıyor musunuz?
KS KS Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2022 #12 koztrue dedi: Farklı sitelerden indirme yapınca aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır MediaFire'da oluyor. Ama arkadaşım indirebilıyor. Bekleyince ağ hatası yazıyor. Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Farklı sitelerden indirme yapınca aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır MediaFire'da oluyor. Ama arkadaşım indirebilıyor. Bekleyince ağ hatası yazıyor.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.536 Çözümler 15 21 Haziran 2022 #13 MediaFire sunucuları ile internet bağlantınız arasında bir sorun olabilir. Modemi kapatıp açın ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
MediaFire sunucuları ile internet bağlantınız arasında bir sorun olabilir. Modemi kapatıp açın ve tekrar deneyin.
KS KS Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2022 #14 IDaRKLoRD dedi: MediaFire sunucuları ile internet bağlantınız arasında bir sorun olabilir. Modemi kapatıp açın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce de olmuştu. Başka çözüm yolu yok mu? Sadece bu sitede oluyor. Artı 0 Eksi
IDaRKLoRD dedi: MediaFire sunucuları ile internet bağlantınız arasında bir sorun olabilir. Modemi kapatıp açın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce de olmuştu. Başka çözüm yolu yok mu? Sadece bu sitede oluyor.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.256 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 12 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 1x WD Black SN850X 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 21 Haziran 2022 #15 Lykoss dedi: Chrome ve Brave'den denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Bir de Firefox ile deneyin. Denediğiniz iki tarayıcı da aynı, Chromium tabanlı. Artı 0 Eksi
Lykoss dedi: Chrome ve Brave'den denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Bir de Firefox ile deneyin. Denediğiniz iki tarayıcı da aynı, Chromium tabanlı.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.536 Çözümler 15 21 Haziran 2022 #16 Lykoss dedi: Hocam daha önce de olmuştu. Başka çözüm yolu yok mu? Sadece bu sitede oluyor. Genişletmek için tıkla... Modemi yeniden başlatıp denediniz mi? Bir de vpn ile deneyin. Artı 0 Eksi
Lykoss dedi: Hocam daha önce de olmuştu. Başka çözüm yolu yok mu? Sadece bu sitede oluyor. Genişletmek için tıkla... Modemi yeniden başlatıp denediniz mi? Bir de vpn ile deneyin.
Z zantos.1 Yoctopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #17 Lykoss dedi: Anlamsız bir şekilde sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile denediniz mi? Lykoss dedi: Chrome ve Brave'den denediğimi yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Edge ile deneyin veya Opera. Artı 0 Eksi
Lykoss dedi: Anlamsız bir şekilde sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile denediniz mi? Lykoss dedi: Chrome ve Brave'den denediğimi yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Edge ile deneyin veya Opera.
KS KS Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2022 #18 zantos.1 dedi: VPN ile denediniz mi? Edge ile deneyin veya Opera. Genişletmek için tıkla... Firefox ile denedim ama aynı. VPN çok yavaş 60 KB. Tor Brave ile iniyor ama o da yavaş. Artı 0 Eksi
zantos.1 dedi: VPN ile denediniz mi? Edge ile deneyin veya Opera. Genişletmek için tıkla... Firefox ile denedim ama aynı. VPN çok yavaş 60 KB. Tor Brave ile iniyor ama o da yavaş.