"MediaKit istenilen işlem için aygıtta yeterli yer olmadığını bildiriyor"

JDmitry

Kilopat
Katılım
31 Ekim 2015
Mesajlar
118
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Mojave Hackintosh kurmaya çalışıyorum ancak Disk İzlencesi'ndeyken "MediaKit istenilen işlem için aygıtta yeterli yer olmadığını bildiriyor" hatası alıyorum.
Kurulumu "D" diskinden ayırdığım ve macOS Extended (HFS+) olarak biçimlendirdiğim alana yapmaya çalışıyorum.
Görsel olarak göstermem gerekirse durum şöyle;

Adsız.png

Anladığım kadarıyla EFI bölümünü genişletmem gerek ancak bu Mojave ( F ) isimli sürücüye EFI alanı oluşturmanın bir yolu var mı bilmiyorum.
C sürücüsünde Windows yüklü, D sürücüsünde ise 331 GB önemli veri var dolayısıyla D sürücüsünü tamamen formatlayamıyorum. Bu nedenle 500 GB'a yakın bir alanı bölüp OS Extended (HFS+) olarak formatladım ve buraya Mojave kurmaya çalışıyorum. Ancak hata alıyorum.
Hata şu;

2.jpg

Bunu nasıl çözebilirim? İmkansız bir şeyi mi deniyorum bilmiyorum.
C sürücüsünü bölüp Mojave kurmayı denesem sadece 89 GB boş alanı var kendine zor yetiyor bu nedenle yapamıyorum.

Windows'u da tekrardan kurmadan Hackintosh kurmak için tek çarem D diskini tamamen formatlamak mı?
Yoksa 500 GB bir M.2 SSD alıp (laptop kullanıyorum) bunu bölerek Windows'u da Mojave'yi de sıfırdan kurmak mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Disk MBR mı?
 
Disk MBR mı?

GPT. Bölümlendirilmiş diskte bir bölümü GPT bir bölümü MBR yapamıyoruz sanırım.


dsk.png
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı