alperen2406 Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2015 #1 Başlıktan da anladığınız üzere nasıl atıcaz bu partnerliği? İngilizcem harika olmadığından dolayı anlamadım. Home | Mediakraft Networks
Başlıktan da anladığınız üzere nasıl atıcaz bu partnerliği? İngilizcem harika olmadığından dolayı anlamadım. Home | Mediakraft Networks
Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2015 #2 Mediakraft Türkiye boşuna durmuyor. Böyle bir planın var ise onlara ulaşabilirsin. Mediakraft Türkiye (@MediakraftTurk) | Twitter
Mediakraft Türkiye boşuna durmuyor. Böyle bir planın var ise onlara ulaşabilirsin. Mediakraft Türkiye (@MediakraftTurk) | Twitter
alperen2406 Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2015 #3 Semih Gül dedi: Mediakraft Türkiye boşuna durmuyor. Böyle bir planın var ise onlara ulaşabilirsin. Mediakraft Türkiye (@MediakraftTurk) | Twitter Genişletmek için tıkla... Sağ olun ama sadece Twitter üzerinden yapabiliyoruz, mesela Gmail, Outlook vs. ama yine de sağ olun cevaptan sonra böyle bir işe kalkabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2015
Semih Gül dedi: Mediakraft Türkiye boşuna durmuyor. Böyle bir planın var ise onlara ulaşabilirsin. Mediakraft Türkiye (@MediakraftTurk) | Twitter Genişletmek için tıkla... Sağ olun ama sadece Twitter üzerinden yapabiliyoruz, mesela Gmail, Outlook vs. ama yine de sağ olun cevaptan sonra böyle bir işe kalkabilirim.
Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #4 Mail adresi var fakat ne sıklıkla bakıyorlar bilmiyorum. ohannestv@gmail.com Bu adrese mail atmayı dene.
Mail adresi var fakat ne sıklıkla bakıyorlar bilmiyorum. ohannestv@gmail.com Bu adrese mail atmayı dene.