MediaMarkt: Annene Philips Yakışır(!)

Makaleler
287
Yer
İstanbul
MediaMarkt'tan şöyle bir mail geldi:

Önceki Anneler Günü'nde de yazmıştım, tekrar yazayım. Şu görseldeki hiçbir ürünü sakın alıp da annenize hediye etmeyin! Bunlar Anneler Günü hediyesi olamaz. Olsa olsa ev aletleri olurlar. Sağdaki ürünü saç kurutma makinesi sandım, tüy alma cihazı imiş. Her şeyiyle fiyasko olmuş

Anneniz ne iş yapıyor olursa olsun ben Anneler Günü'nde ev aleti alınmasına karşıyım.

Annem şu anda Rize'de, çay toplamaya gitti. Bu mantığa göre motorlu çay toplama makası ya da belleme makinesi almam lazım

Son düzenleme:
Elektrik süpürgesi mi o?

Recep Bey çay toplama makinesi al annenin işi daha kolay olur. Arkasına büyük uzunca çuval geçir toplaya toplaya gitsin. Bizde var daha pratik toplaması. İncelemesini de yaparsınız. Bu arada benim babamda Artvin'e çay toplamaya gitti.

Hazır dolar 6 olmuşken siz de 10 bin liraya ev toplama rehberi yapın İşte televizyon, beyaz eşya, elektrikli süpürge, fiyat performansı yüksek ütü falan (ev dizeceğim ama pc dizmekten daha zor bir iş .)

Şimdi hemen anneme bunlardan üçer beşer tane alıyorum

Bu tuzaklara gelen var mı

İfadeler: MuX
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…