3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 22 Haziran 2023 #1 MediaMarkt Kurban Bayramı günleri açık mıdır?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 İlk gün belki olmaz ama sonrasında açıktır.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 Çalışanlarda insan. Onlarında ailesi var. Tüm yıl çalışıyorlar. Bari bayramlarda rahat bırakın insanları. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Çalışanlarda insan. Onlarında ailesi var. Tüm yıl çalışıyorlar. Bari bayramlarda rahat bırakın insanları.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 22 Haziran 2023 #5 Müşteri Hizmetleri | MediaMarkt Müşteri Hizmetleri | MediaMarkt www.mediamarkt.com.tr Mesai saatleri dahilinde Mediamarkt müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kesin bilgiye ulaşabilirsiniz. Ancak insanların dinlenmesi taraftarıyım. Temennim odur ki; açık değildir. Kısa bir süre teknoloji mağazalarına gitmezsek bir şey kaybetmeyiz.
Müşteri Hizmetleri | MediaMarkt Müşteri Hizmetleri | MediaMarkt www.mediamarkt.com.tr Mesai saatleri dahilinde Mediamarkt müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kesin bilgiye ulaşabilirsiniz. Ancak insanların dinlenmesi taraftarıyım. Temennim odur ki; açık değildir. Kısa bir süre teknoloji mağazalarına gitmezsek bir şey kaybetmeyiz.
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 AlCost dedi: MediaMarkt Kurban Bayramı günleri açık mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam neden sordunuz sadece merak ettim. Yüksek ihtimalle kapalıdır. CyKharkow dedi: Hocam neden sordunuz sadece merak ettim. Yüksek ihtimalle kapalıdır. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt bayramda açık mı? burda bir arkadaş açık olduğunu yazmış ama bilemiyorum hiç merak etmedim Media Markt bayram günü açık mı diye.
AlCost dedi: MediaMarkt Kurban Bayramı günleri açık mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam neden sordunuz sadece merak ettim. Yüksek ihtimalle kapalıdır. CyKharkow dedi: Hocam neden sordunuz sadece merak ettim. Yüksek ihtimalle kapalıdır. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt bayramda açık mı? burda bir arkadaş açık olduğunu yazmış ama bilemiyorum hiç merak etmedim Media Markt bayram günü açık mı diye.
4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 22 Haziran 2023 #7 eyüpcan49 dedi: Çalışanlarda insan onlarında ailesi var tüm yıl çalışıyorlar bari bayramlarda rahat bırakın insanları. Genişletmek için tıkla... Hocam kimse açmaları için zorlamadı, zorlamaya çalışmadı yani sordu sadece ,niye bu kadar sert çıkışıyorsunuz.
eyüpcan49 dedi: Çalışanlarda insan onlarında ailesi var tüm yıl çalışıyorlar bari bayramlarda rahat bırakın insanları. Genişletmek için tıkla... Hocam kimse açmaları için zorlamadı, zorlamaya çalışmadı yani sordu sadece ,niye bu kadar sert çıkışıyorsunuz.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 22 Haziran 2023 #8 @GT 145, bu mesele toplumun en sessiz ve ilgisiz kaldığı konulardan birisi olduğu için her fırsatta dile getirilmelidir.
@GT 145, bu mesele toplumun en sessiz ve ilgisiz kaldığı konulardan birisi olduğu için her fırsatta dile getirilmelidir.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #9 GT 145 dedi: Hocam kimse açmaları için zorlamadı, zorlamaya çalışmadı yani sordu sadece, niye bu kadar sert çıkışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır konuyu açan hocama bir lafım yok ama bari bayramlarda izinleri olsun yazık insanlara
GT 145 dedi: Hocam kimse açmaları için zorlamadı, zorlamaya çalışmadı yani sordu sadece, niye bu kadar sert çıkışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır konuyu açan hocama bir lafım yok ama bari bayramlarda izinleri olsun yazık insanlara
4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 22 Haziran 2023 #10 bayraktarozcan dedi: @GT 145, bu mesele toplumun en sessiz ve ilgisiz kaldığı konulardan birisi olduğu için her fırsatta dile getirilmelidir. Genişletmek için tıkla... Ben konuyu dillendirmesine bir şey demedim, bu kadar sert çıkışmasına dedim. Soran şahıs sadece merak etmiş yani, eğer niye açmıyorlar, tembellik ediyorlar,açsınlar vb. şeyler deseydi haklıydı.
bayraktarozcan dedi: @GT 145, bu mesele toplumun en sessiz ve ilgisiz kaldığı konulardan birisi olduğu için her fırsatta dile getirilmelidir. Genişletmek için tıkla... Ben konuyu dillendirmesine bir şey demedim, bu kadar sert çıkışmasına dedim. Soran şahıs sadece merak etmiş yani, eğer niye açmıyorlar, tembellik ediyorlar,açsınlar vb. şeyler deseydi haklıydı.