MediaMarkt bayram günü açık mıdır?

İlk gün belki olmaz ama sonrasında açıktır.

Mesai saatleri dahilinde Mediamarkt müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kesin bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ancak insanların dinlenmesi taraftarıyım. Temennim odur ki; açık değildir. Kısa bir süre teknoloji mağazalarına gitmezsek bir şey kaybetmeyiz.

Çalışanlarda insan onlarında ailesi var tüm yıl çalışıyorlar bari bayramlarda rahat bırakın insanları.

Hocam kimse açmaları için zorlamadı, zorlamaya çalışmadı yani sordu sadece ,niye bu kadar sert çıkışıyorsunuz.

@GT 145, bu mesele toplumun en sessiz ve ilgisiz kaldığı konulardan birisi olduğu için her fırsatta dile getirilmelidir.

Hocam kimse açmaları için zorlamadı, zorlamaya çalışmadı yani sordu sadece, niye bu kadar sert çıkışıyorsunuz.

Hayır konuyu açan hocama bir lafım yok ama bari bayramlarda izinleri olsun yazık insanlara

@GT 145, bu mesele toplumun en sessiz ve ilgisiz kaldığı konulardan birisi olduğu için her fırsatta dile getirilmelidir.

Ben konuyu dillendirmesine bir şey demedim, bu kadar sert çıkışmasına dedim. Soran şahıs sadece merak etmiş yani, eğer niye açmıyorlar, tembellik ediyorlar,açsınlar vb. şeyler deseydi haklıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…