E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #1 Garip bir soru ama bilgisi olan var mı? MediaMarkt çalışanları yüzde kaç indirim yapıyor?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 8 Aralık 2021 #3 İndirebildikleri belirli ve sabit bir kar oranına kadar indirim yapabiliyor. Bu oran değiştirilemiyor ve hazır seçili. Mağazadan ve kişiden kişiye değişebilir indirim. Ama bir sınırı var.
İndirebildikleri belirli ve sabit bir kar oranına kadar indirim yapabiliyor. Bu oran değiştirilemiyor ve hazır seçili. Mağazadan ve kişiden kişiye değişebilir indirim. Ama bir sınırı var.
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 8 Aralık 2021 #4 eemirglr dedi: Garip bir soru ama bilgisi olan var mı? MediaMarkt çalışanları yüzde kaç indirim yapıyor? Genişletmek için tıkla... Adama orada Amazon'da şu kadar oradan alacağım dersen o fiyata düşürüyor.
eemirglr dedi: Garip bir soru ama bilgisi olan var mı? MediaMarkt çalışanları yüzde kaç indirim yapıyor? Genişletmek için tıkla... Adama orada Amazon'da şu kadar oradan alacağım dersen o fiyata düşürüyor.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 8 Aralık 2021 #5 Örnek; Turkcell çalışanları Turkcell mağazasında %30-40 indirime sahip.
Recep_İvedik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #6 Biraz değişik geldi. Adam kararlıysa ne yapacak. Satılmasın der ayrıca kızgını yanlışlıkla attım bir düşüneyimi seçecektim.
Biraz değişik geldi. Adam kararlıysa ne yapacak. Satılmasın der ayrıca kızgını yanlışlıkla attım bir düşüneyimi seçecektim.