MediaMarkt fan bakımı ve macun değişimi yapar mı?

emresukes

Decapat
1 sene önce Mediamark'tan Casper Excalibur aldım. Macunu değişmesi ve fan temizliğinin yapılmasını istiyorum. Mediamarkt'a götürsem hallederler mi?

MediaMarkt bayisine gitsem yapmazlarmı?
MediaMarkt tüm işi bilgisayar üzerine olan İtopya, Vatan Bilgisayar gibi bir yer değil. Bu tarz işler için bir kişi çalıştırdıklarını düşünmüyorum. Size verilecek olan cevap “Casper servisine gönderin” olacaktır.

Çok teşekkürler.

1 sene önce Mediamark'tan Casper Excalibur aldım. Macunu değişmesi ve fan temizliğinin yapılmasını istiyorum. MediaMarkt'a götürsem hallederler mi?

Ben de MediaMarkt'tan almıştım. Servis için tekrar oraya götürdüm, onlar servise gönderip, tamir ettirip ürün geri geldiğinde bana haber vermişlerdi. Sonuçta siz ürünü oradan aldınız arızasında oraya götürmeniz normal ve talebinizi yerine getirmeleri gerekir. Ama acelem var kargo bekleyemem diyorsanız yetkili servis ile direkt iletişime geçip kendiniz götürebilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…