Çözüldü MediaMarkt getir-götür sistemi nasıl çalışır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

615069

Decapat
MediaMarkt'tan 64 GB iPhone 12 almıştım geçen yaz. Ağustos 2026'ya kadar garantisi bulunuyor pil sağlığı %97. Çizik vb bir şey yok. MediaMarkt'ta "eskiyi getir yeniyi götür." diye bir kampanya gördüm. Şimdi ben IP 13 almak istiyorum. İP 12'yi verdiğim zaman ne kadar indirim yapacaklar bir de 3000 TL ek takas desteği veriyorlarmış. Ne kadar düşer telefon masrafı? Ne kadara gelecek telefon?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefonunu götür incelesinler. Kozmetiğine v.s göre sana bir teklifte bulunacaklar. Bu teklifi sen kabul edersen sisteme giriyorlar ve onay bekliyorlar. Onay gelirse o belirtilen tutar yeni alacağın telefonun fiyatından düşüyor. Ek takas desteğide şu oluyor. Sallıyorum senin telefonuna normalde 10 bin veriyorlar. Ek takas desteği varsa 13 veriyorlar. 13'ü de senin alacağın yeni telefonun fiyatından düşüyorlar.
Telefonunu götür incelesinler. Kozmetiğine v.s göre sana bir teklifte bulunacaklar. Bu teklifi sen kabul edersen sisteme giriyorlar ve onay bekliyorlar. Onay gelirse o belirtilen tutar yeni alacağın telefonun fiyatından düşüyor. Ek takas desteğide şu oluyor. Sallıyorum senin telefonuna normalde 10 bin veriyorlar. Ek takas desteği varsa 13 veriyorlar. 13'ü de senin alacağın yeni telefonun fiyatından düşüyorlar.

Çözüm
Teşekkür ederim sizce tahmini ne kadar eder? bir sıkıntısı yok dediğim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı