28.11.2024 tarihinde 3.499 TL'ye Cloud 3 Wireless satın aldım fakat üründen hiç memnun kalmadım. Ürünün iade işlemlerini şimdi başlatsam yarın kargoya versem sizce iade alırlar mı? Kutusuna herhangi bir şekilde zarar vermedim.
Ödemeyi internetten yaptım fakat mağazadan teslim aldım zaten 2 saat anca kullandım. Tüketici haklarında "koşulsuz şartsız 14 gün içerisinde iade yapılabilir" yazıyor.
Ödemeyi internetten yaptım mağazadan satın aldım zaten 2 saat anca kuıllandım. Tüketi haklarında "koşulsuz şartsız 14 gün içerisinde iade yapılabilir" yazıyor.
Genelde magazadan alininca iade yapilmiyor ama yine de sizin icin ihtimal var, bazen magazadan alindiginda kutu acildiginda urun arizali bile ciksa almiyorlar garantiye yolluyorlar.
Genelde magazadan alininca iade yapilmiyor ama yine de sizin icin ihtimal var, bazen magazadan alindiginda kutu acildiginda urun arizali bile ciksa almiyorlar garantiye yolluyorlar.
O zaman tüketici hakem heyeti ile uğraş dur demek kalıyor geriye. Bakalım yine de bir deneyelim şansımızı. Hem yurt dışından alışveriş yapamıyoruz hem de Türkiye'de ki mağazalara muhtaç kalıyoruz fakat hakkımızı yine de alamıyoruz.
O zaman tüketici hakem heyeti ile uğraş dur demek kalıyor geriye. Bakalım yine de bir deneyelim şansımızı. Hem yurt dışından alışveriş yapamıyoruz hem de Türkiye'de ki mağazalara muhtaç kalıyoruz fakat hakkımızı yine de alamıyoruz.