MediaMarkt internetten alışveriş yapılır mı?

Cemtastan23

Hectopat
Makaleler
1
Gamepad alacağım da mağazaya gidip 2 saat uğraşmayayım diyorum ve bu yüzden internetten alacağım. MediaMarkt'ın internet sitesinden alışveriş yapılır mı? Alışveriş yapan varsa bir sorun yaşadı mı? Normalde mağazasından alışveriş yaptığım bir teknoloji mağazası ama internette nasıl olduklarını bilmediğim için pek emin olamadım.

Gamepad alacağım da mağazaya gidip 2 saat uğraşmayayım diyorum ve bu yüzden internetten alacağım. MediaMarkt'ın internet sitesinden alışveriş yapılır mı? Alışveriş yapan varsa bir sorun yaşadı mı? Normalde mağazasından alışveriş yaptığım bir teknoloji mağazası ama internette nasıl olduklarını bilmediğim için pek emin olamadım.
yapılır

Daha önce iPhone yeni model sipariş etmiştim yaklaşık 2 haftada geldi kargoda kayboldu geldiğinde ekranı kırıktı ekranı kırık olması büyük ihtimalle Medimarkt'tan kaynaklıydı ama gamepade bir şey olacağını sanmıyorum.

Samsung Odyssey G9 Monitor'ümü Mediamarkt web sitesinden aldım gayet memnun kaldığım bir alış veriş oldu.
Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler.

Daha önce iPhone yeni model sipariş etmiştim yaklaşık 2 haftada geldi kargoda kayboldu geldiğinde ekranı kırıktı ekranı kırık olması büyük ihtimalle Medimarkt'tan kaynaklıydı ama gamepade bir şey olacağını sanmıyorum.
Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şuan arada kaldım almak ile almamak arasında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı