Lilce Femtopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 25 8 Haziran 2021 #11 Cemtastan23 dedi: Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler. Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şu an arada kaldım almak ile almamak arasında. Genişletmek için tıkla... Hocam mağaza yakınsa mağazadan almanızı tavsiye ederim veya güvenilir bir kargo şirketi seçmelisiniz.
Cemtastan23 dedi: Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler. Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şu an arada kaldım almak ile almamak arasında. Genişletmek için tıkla... Hocam mağaza yakınsa mağazadan almanızı tavsiye ederim veya güvenilir bir kargo şirketi seçmelisiniz.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #12 Yapılır.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #13 Lilce dedi: Hocam mağaza yakınsa mağazadan almanızı tavsiye ederim veya güvenilir bir kargo şirketi seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Mağazaya yakın değilim maalesef. Zaten yakın olsam siparişi günlerce beklemekle uğraşmaz direkt alır gelirdim.
Lilce dedi: Hocam mağaza yakınsa mağazadan almanızı tavsiye ederim veya güvenilir bir kargo şirketi seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Mağazaya yakın değilim maalesef. Zaten yakın olsam siparişi günlerce beklemekle uğraşmaz direkt alır gelirdim.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 8 Haziran 2021 #14 Cemtastan23 dedi: Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler. Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şu an arada kaldım almak ile almamak arasında. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizin olduğunuz ilde var ise gamepad gidin mağazadan alın.
Cemtastan23 dedi: Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler. Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şu an arada kaldım almak ile almamak arasında. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizin olduğunuz ilde var ise gamepad gidin mağazadan alın.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2021 #15 Cemtastan23 dedi: Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler. Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şu an arada kaldım almak ile almamak arasında. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın ama eğer mağaza yakınsa bu konuda uğraşmak yerine bu ara alıp gelmiştiniz diyebilirim.
Cemtastan23 dedi: Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler. Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şu an arada kaldım almak ile almamak arasında. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın ama eğer mağaza yakınsa bu konuda uğraşmak yerine bu ara alıp gelmiştiniz diyebilirim.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #16 Ed1tH dedi: Hocam bende sizin olduğunuz ilde var ise gamepad gidin mağazadan alın. Genişletmek için tıkla... Burada var mı bilmiyorum da gün içinde yoğun olduğum için fırsat bulamıyorum ve dediğim gibi mağazaya yakın değilim. UgurDur dedi: Yanlış anlamayın ama eğer mağaza yakınsa bu konuda uğraşmak yerine bu ara alıp gelmiştiniz diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Mağaza öyle gidip alıp geleceğim mesafede olsa zaten konu açmakla uğraşmazdım ki, uzak olduğu için internetten alayım diyorum.
Ed1tH dedi: Hocam bende sizin olduğunuz ilde var ise gamepad gidin mağazadan alın. Genişletmek için tıkla... Burada var mı bilmiyorum da gün içinde yoğun olduğum için fırsat bulamıyorum ve dediğim gibi mağazaya yakın değilim. UgurDur dedi: Yanlış anlamayın ama eğer mağaza yakınsa bu konuda uğraşmak yerine bu ara alıp gelmiştiniz diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Mağaza öyle gidip alıp geleceğim mesafede olsa zaten konu açmakla uğraşmazdım ki, uzak olduğu için internetten alayım diyorum.