MediaMarkt internetten alışveriş yapılır mı?

Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler.

Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şu an arada kaldım almak ile almamak arasında.

Hocam mağaza yakınsa mağazadan almanızı tavsiye ederim veya güvenilir bir kargo şirketi seçmelisiniz.

Yapılır.

Monitör gibi hassas bir şeyi sorunsuz getirdilerse Gamepad'i hayli hayli getirirler.

Kargonun bu kadar uzun sürmesi ve sorunlu gelmesi kötü olmuş. Şu an arada kaldım almak ile almamak arasında.

Yanlış anlamayın ama eğer mağaza yakınsa bu konuda uğraşmak yerine bu ara alıp gelmiştiniz diyebilirim.

Hocam bende sizin olduğunuz ilde var ise gamepad gidin mağazadan alın.
Burada var mı bilmiyorum da gün içinde yoğun olduğum için fırsat bulamıyorum ve dediğim gibi mağazaya yakın değilim.

Yanlış anlamayın ama eğer mağaza yakınsa bu konuda uğraşmak yerine bu ara alıp gelmiştiniz diyebilirim.
Mağaza öyle gidip alıp geleceğim mesafede olsa zaten konu açmakla uğraşmazdım ki, uzak olduğu için internetten alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…