PC MediaMarkt laptop kampanyası

ROG STRIX'de sıvı metal mı var? Ve normal TUF'da normal bildiğimiz termal macun? Çok anlamıyorum o yüzden sordum, avantajı veya dezavantajı ne olur diye. GameGaraj'larda faz değişimli gibi bir şey duydum ayrıca.

ROG STRIX'de sıvı metal mı var? Ve normal TUF'da normal bildiğimiz termal macun? Çok anlamıyorum o yüzden sordum, avantajı veya dezavantajı ne olur diye. GameGaraj'larda faz değişimli gibi bir şey duydum ayrıca.
TUF ve GG'da PTM var 2025 ROG'lar da Vapor Chamber kullanılıyor.

TUF 2025'ler ısınıyor diyor çoğu kişi ROG STRIX'inde bu problemi var mı acaba?
Vapor chamber daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum.
ROG'lar daha serin çalışır yalnız bunun sebebi Vapor Chamber'dan kaynaklı değil 3 fanlı yapıdan ötürü. F16 TUF'lar da gayet serin.

ROG'lar daha serin çalışır yalnız bunun sebebi Vapor Chamber'dan kaynaklı değil 3 fanlı yapıdan ötürü. F16 TUF'lar da gayet serin.

TUF 2025'lerde 80 90 derece diyorlar bende 13450HX 5050 olan STRIX'e bakıyorum.
Internetteki birkac videodada gördüm biraz ısınıyor.

TUF 2025'lerde 80 90 derece diyorlar bende 13450HX 5050 olan STRIX'e bakıyorum.
Internetteki birkac videodada gördüm biraz ısınıyor.

Ben de ASUS ROG 5050 bakıyorum hocam da RAM 1x16 mı yoksa 2x8 mi bilginiz var mı?

Hocam bu sitede 2x8 olarak gözüküyor.
Türkiye’de satılan stoklarda çoğunlukla 1×16 GB DDR5 5600 MHz takılı geliyor. Net bilgiyi mağazadan öğrenebilirsiniz.

Türkiye'de satılan stoklarda çoğunlukla 1×16 GB DDR5 5600 MHz takılı geliyor. Net bilgiyi mağazadan öğrenebilirsiniz.

İnşallah öyledir hocam, eğer alırsam kısa zamanda bir 16 daha takıp 32 yaparım çünkü. 2x8 olması hiç işime gelmez.

ROG, Soğutma performansı olarak TUF'dan daha iyidir değil mi? TUF F16 bana da bir tık sıcak çalışıyor gibi geldi, videolardan gördüm onların yalancısıyım.

Bir de batarya performansı nasıldır günlük kullanımda? 3 4 saat çıkarsa kafi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…