borekk65 Femtopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 ASUS TUF Gaming F15 FX506HF bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum.
ASUS TUF Gaming F15 FX506HF bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum.
Willches Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 407 Çözümler 2 6 Temmuz 2024 #2 borekk65 dedi: ASUS TUF Gaming F15 FX506hf bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopa RAM takmak çok kolay bence kendin yapabilirsin evde, internetten videolara bakarak.
borekk65 dedi: ASUS TUF Gaming F15 FX506hf bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopa RAM takmak çok kolay bence kendin yapabilirsin evde, internetten videolara bakarak.
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 6 Temmuz 2024 #3 borekk65 dedi: ASUS TUF Gaming F15 FX506hf bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ücreti karşılığında her şeyi yaptıklarını biliyorum. Kendi bilgisayarımı orada toplatmıştım gidip sorup ücret almaya çalışın. Sormanız gereken yerde MediaMarkt artı hizmetler bölümü genellikle mağazanın tam ortasında oluyor.
borekk65 dedi: ASUS TUF Gaming F15 FX506hf bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ücreti karşılığında her şeyi yaptıklarını biliyorum. Kendi bilgisayarımı orada toplatmıştım gidip sorup ücret almaya çalışın. Sormanız gereken yerde MediaMarkt artı hizmetler bölümü genellikle mağazanın tam ortasında oluyor.
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 borekk65 dedi: ASUS TUF Gaming F15 FX506HF bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Evde yapabilirsin çok kolay. YouTube da videolar var
borekk65 dedi: ASUS TUF Gaming F15 FX506HF bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Evde yapabilirsin çok kolay. YouTube da videolar var
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 6 Temmuz 2024 #5 Takabilirler arayıp sorun.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #6 borekk65 dedi: ASUS TUF Gaming F15 FX506HF bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Takabilirler bence.
borekk65 dedi: ASUS TUF Gaming F15 FX506HF bir laptopum var, Medimarkt'tan almıştım, RAM takabilirler mi? Ben kırarım, zarar veririm de, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Takabilirler bence.