MediaMarkt mağazadan alınan ürün iade edilir mi?

OrSPg

Decapat
Arkadaşlar dün mağazadan Razer BlackShark V2X aldım. Eski kulaklığımda sorun olduğu için. Kulaklığın mikrofonunda hem yankı var hem de ses kalitesi rekabetçi oyunlarda çok da iyi değil. Bu da benim anakarktımın ses yongasıyla alakalı büyük ihtimal. O yüzden iade etmek istiyorum. Ama mağazadan görülürek alınan ürünler iade edilemez diyorlar. O yüzden sizlere danışmak istedim. Ve mikrofonda olan yankı normalde olmaması lazım diye biliyorum. Bu da arızalı ürün olarak geçer mi? Yani iade şansım olur mu?

Ama bu mikrofonun yankı yapmaması lazım diye biliyorum. Bu arıza olarak geçerli olmuyormu?
Benzer bir durum ayni yerde basima geldi. 1 ay icinde, teknik servis raporu olursa, iade hakkinizi ozellikle belirterek (yoksa tamir yoluna gidip elinizde patlatirlar) alabilirsiniz. Ama benim yolladigim servis sikintiyi dogrulamadi. Firma ise urunu istedi ve o da saglam diye geri yollatti.

Ben , cayma hakki uzerinden heyete basvurdum. Uzun sureci goze aldim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…