MediaMarkt marktan alınan Apple şarj adaptörü orijinal midir?

Daha fazla  
İyi akşamlar. Apple adaptörü alacağım fakat Apple'ın kendi sitesinden aldığımda biraz gecikiyor. MediaMarkt'a gidip elden teslim alacağım fiyat aynı fakat çakma olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çakma değildir, satmaz bence MediaMarkt çakma ürün.

Hocam o kadar para vermişken orijinalinide alayım dedim sonrasında herhangi bir sorunu oluşmasın diye.

Hocam o kadar para vermişken orijinalinide alayım dedim sonrasında herhangi bir sorunu oluşmasın diye.

Orijinal adaptorden daha iyi adaptorler var piyasada benim attigim gibi. Ben MacBook'da bile orijinal adaptor kullanmiyorum buyuk diye. GaN diye bir teknoloji var artik. 5 yildir iPhone 11'i Anker ile sarj ediyorum ben.

Orijinal adaptorden daha iyi adaptorler var piyasada benim attigim gibi. Ben MacBook'da bile orijinal adaptor kullanmiyorum buyuk diye. GaN diye bir teknoloji var artik. 5 yildir iPhone 11'i Anker ile sarj ediyorum ben.
Önerdiğinizden başka önerebileceğiniz güvenilir firmalardan adaptör varsa önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…