- Mediamarkt müşteri memnuniyetine önem veren bir firma. Ben kendi mağazasından aldığım monitörü beğenmedim diye 12 gün sonra gidip değişim yapmak istedim onlar nedenini bile sormadılar sadece kutuyu bir açıp baktılar.
- Bluetooth adaptör aldım kulaklığımla çalışmıyor diye gidip iade etmek istedim 5-10 dk beklettiler bu konuyla ilgili birini çağırdılar, derdimi güzelce anlattım ve iade aldılar.
- Wireless Logitech klavye aldım eve geldim baktım çalışmıyor, geri döndüm ben bunu değiştirmek istiyorum diye hemen değişim yaptılar.
Her aldığım ürün sonrasında bir sorun yaşadığımda yardımcı olan bir firma Mediamarkt. Bu verdiğim 3 örnek de tesadüf bana denk gelmiş olamaz herhalde. Kendinizi ifade etmeyi bilmeyip, karşınızdakine köle muamelesi yapıp ateş püskürürseniz kimse hiçbir yerde size yardımcı olmayacaktır. Bilgili olmadığınız bir konuda hele kükremeye çalışıyorsanız vay halinize. Bu sözüm size değil yanlış anlamayın beni. Genel olarak bir kere sorun yaşamış ve o firmayı karalama çabasında olan insanlara söylüyorum çünkü son zamanlar forumda çokça görmeye başladım böylelerini. Siz kendinizi ifade etmeyi bildiğiniz sürece çoğu firma yardımcı olmayı tercih ediyor.