Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. SteelSeries Rival 3 aldım elime tam oturmuyor. Küçük kaldı az, MediaMarkt iade alır mı acaba?
Merhaba arkadaşlar. SteelSeries Rival 3 aldım elime tam oturmuyor. Küçük kaldı az, MediaMarkt iade alır mı acaba?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Ocak 2021 #2 Ne zaman aldınız?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 Mağazadan mı aldınız internet sitesinden mi?
Bay C Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 134 Çözümler 1 24 Ocak 2021 #4 Onurfa dedi: Merhaba arkadaşlar. SteelSeries Rival 3 aldım elime tam oturmuyor. Küçük kaldı az, MediaMarkt iade alır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba, hayır. Media Markt İade ve Değişim Hizmetleri
Onurfa dedi: Merhaba arkadaşlar. SteelSeries Rival 3 aldım elime tam oturmuyor. Küçük kaldı az, MediaMarkt iade alır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba, hayır. Media Markt İade ve Değişim Hizmetleri
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #5 aydos dedi: Ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Cuma günü DjKedi dedi: Mağazadan mı aldınız internet sitesinden mi? Genişletmek için tıkla... Mağaza
aydos dedi: Ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Cuma günü DjKedi dedi: Mağazadan mı aldınız internet sitesinden mi? Genişletmek için tıkla... Mağaza
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Ocak 2021 #6 Onurfa dedi: Cuma günü. Mağaza. Genişletmek için tıkla... Mağazaya gidip iade etmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Onurfa dedi: Cuma günü. Mağaza. Genişletmek için tıkla... Mağazaya gidip iade etmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #7 Onurfa dedi: Cuma günü. Mağaza. Genişletmek için tıkla... Mağazadan alınan ürün bozulmadığı sürece veya aksi iddia edilmediği sürece iade alınmaz. İnternetten alınan ürünler ise 14 gün içinde iade edilebilir.
Onurfa dedi: Cuma günü. Mağaza. Genişletmek için tıkla... Mağazadan alınan ürün bozulmadığı sürece veya aksi iddia edilmediği sürece iade alınmaz. İnternetten alınan ürünler ise 14 gün içinde iade edilebilir.
Bay C Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 134 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #8 DjKedi dedi: Mağazadan alınan ürün bozulmadığı sürece veya aksi iddia edilmediği sürece iade alınmaz. İnternetten alınan ürünler ise 14 gün içinde iade edilebilir. Genişletmek için tıkla... İnternetten alınan ürünlerde de benzer kurallar geçerli. Ambalajı açılmış ürünleri nereden alırsanız alın keyfinize göre iade edemezsiniz. Bu koşulsuz iadenin böyle keyfe göre nedenlerle iade olabileceğini kim nereden çıkartıyor çok merak ediyorum. Dosya Ekleri iade.png 49,3 KB · Görüntüleme: 253
DjKedi dedi: Mağazadan alınan ürün bozulmadığı sürece veya aksi iddia edilmediği sürece iade alınmaz. İnternetten alınan ürünler ise 14 gün içinde iade edilebilir. Genişletmek için tıkla... İnternetten alınan ürünlerde de benzer kurallar geçerli. Ambalajı açılmış ürünleri nereden alırsanız alın keyfinize göre iade edemezsiniz. Bu koşulsuz iadenin böyle keyfe göre nedenlerle iade olabileceğini kim nereden çıkartıyor çok merak ediyorum.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #9 Bay C dedi: İnternetten alınan ürünlerde de benzer kurallar geçerli. Ambalajı açılmış ürünleri nereden alırsanız alın keyfinize göre iade edemezsiniz. Bu koşulsuz iadenin böyle keyfe göre nedenlerle iade olabileceğini kim nereden çıkartıyor çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Birçok internet sitesi alınan bazı ürünler hariç (kulaklık, CD, kartuş vs.) ürünleri kullanılsa bile 14 gün içinde iade alıyor. İade ve Değişim Şartları İade ve Değişim Şartları www.hukukfuar.com Bu maddede eğer ambalajı açılan tüm ürünler cayma hakkının dışında olsaydı bazı ürünleri ayrıca belirtmezlerdi diye düşünüyorum.
Bay C dedi: İnternetten alınan ürünlerde de benzer kurallar geçerli. Ambalajı açılmış ürünleri nereden alırsanız alın keyfinize göre iade edemezsiniz. Bu koşulsuz iadenin böyle keyfe göre nedenlerle iade olabileceğini kim nereden çıkartıyor çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Birçok internet sitesi alınan bazı ürünler hariç (kulaklık, CD, kartuş vs.) ürünleri kullanılsa bile 14 gün içinde iade alıyor. İade ve Değişim Şartları İade ve Değişim Şartları www.hukukfuar.com Bu maddede eğer ambalajı açılan tüm ürünler cayma hakkının dışında olsaydı bazı ürünleri ayrıca belirtmezlerdi diye düşünüyorum.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 25 Ocak 2021 #10 Bay C dedi: İnternetten alınan ürünlerde de benzer kurallar geçerli. Ambalajı açılmış ürünleri nereden alırsanız alın keyfinize göre iade edemezsiniz. Bu koşulsuz iadenin böyle keyfe göre nedenlerle iade olabileceğini kim nereden çıkartıyor çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 14 gün içerisinde, üründe hasar yoksa koşulsuz şartsız iade edilebilir. Kutusu açılmamış olması gerekliymiş bilmem neymiş, en kötü Tüketici Hakları'na başvurur. Saçma mağaza prensipleri hakem heyetini ilgilendirmez.
Bay C dedi: İnternetten alınan ürünlerde de benzer kurallar geçerli. Ambalajı açılmış ürünleri nereden alırsanız alın keyfinize göre iade edemezsiniz. Bu koşulsuz iadenin böyle keyfe göre nedenlerle iade olabileceğini kim nereden çıkartıyor çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 14 gün içerisinde, üründe hasar yoksa koşulsuz şartsız iade edilebilir. Kutusu açılmamış olması gerekliymiş bilmem neymiş, en kötü Tüketici Hakları'na başvurur. Saçma mağaza prensipleri hakem heyetini ilgilendirmez.