AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 29 Haziran 2022 #1 Evet arkadaşlar, şu aralar AirPods fiyatları bi' hayli normalin altında satılıyor. Alıp kullanan arkadaşlarımız varsa ürün orijinal mi arada farkları oluyor mu diye sormak istedim.
Evet arkadaşlar, şu aralar AirPods fiyatları bi' hayli normalin altında satılıyor. Alıp kullanan arkadaşlarımız varsa ürün orijinal mi arada farkları oluyor mu diye sormak istedim.
Etzell Picopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 170 29 Haziran 2022 #2 Mediamarkt gibi dev küresel markanın güvenli olup olmadığını soranı da ilk defa görüyorum. Güvenlidir.
Mediamarkt gibi dev küresel markanın güvenli olup olmadığını soranı da ilk defa görüyorum. Güvenlidir.
4 466899 Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 299 Çözümler 2 29 Haziran 2022 #3 Belirttiğiniz sitede satılan ürün orijinal oluyor ve güvenilirdir.
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 29 Haziran 2022 #4 Tuhaf bir soru.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 29 Haziran 2022 #5 Etzell dedi: Mediamarkt gibi dev küresel markanın güvenli olup olmadığını soranı da ilk defa görüyorum. Güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Alacağı ürünü detaylıca araştırmayanı da ilk defa görüyorum. Media Markt Apple Ürünü Sahte Çıktı burada Media Markt Airpods Şikayetleri - Şikayetvar bu kısımda birçok şikayet açılmış sahte ürün olduğuna dair. Tabiki de sorgulayacağız askeri ücret parası bir kulaklık..
Etzell dedi: Mediamarkt gibi dev küresel markanın güvenli olup olmadığını soranı da ilk defa görüyorum. Güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Alacağı ürünü detaylıca araştırmayanı da ilk defa görüyorum. Media Markt Apple Ürünü Sahte Çıktı burada Media Markt Airpods Şikayetleri - Şikayetvar bu kısımda birçok şikayet açılmış sahte ürün olduğuna dair. Tabiki de sorgulayacağız askeri ücret parası bir kulaklık..
Muhammet Akgöz Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 120 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Haziran 2022 #6 Şubat ayında 4.Nesil Ipad Air aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 29 Haziran 2022 #7 AT7 dedi: Alacağı ürünü detaylıca araştırmayanı da ilk defa görüyorum. Media Markt Apple Ürünü Sahte Çıktı burada Media Markt Airpods Şikayetleri - Şikayetvar bu kısımda birçok şikayet açılmış sahte ürün olduğuna dair. Tabiki de sorgulayacağız askeri ücret parası bir kulaklık.. Genişletmek için tıkla... Amazon'u tercih edin güven sorunu varsa. Satıcısı Amazon olan bir üründe sorun yaşayan aşırı nadirdir.
AT7 dedi: Alacağı ürünü detaylıca araştırmayanı da ilk defa görüyorum. Media Markt Apple Ürünü Sahte Çıktı burada Media Markt Airpods Şikayetleri - Şikayetvar bu kısımda birçok şikayet açılmış sahte ürün olduğuna dair. Tabiki de sorgulayacağız askeri ücret parası bir kulaklık.. Genişletmek için tıkla... Amazon'u tercih edin güven sorunu varsa. Satıcısı Amazon olan bir üründe sorun yaşayan aşırı nadirdir.