MediaMarkt paketi açık ve kullanılmış bilekik sattı

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Arkadaşlar bugün MediaMarkt uygulaması üzerinden Mi Band 5 aldım ve mağazadan teslim seçeneğiyle hemen gidip teslim aldım. Eve gelip kutuyu açacaktım ki güvenlik etiketinin yırtık olduğunu gördüm. Kutuyu açtıktan sonra ne göreyim, bileklik ekranında çizikler vardı ve şarj kablosu çıkmadı. Yarın mağazaya geri götürünce sonuç ne olur? Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Empati yapmak lazım. Çalışan nasıl emin olacak? Belki bilerek yırttığını düşünür.

Hocam artık bilmiyorum. Çalışan ürünü getirirken nasıl fark etmedi onu da anlamadım. Kutusu zaten bayağı yıpranmış güvenlik etiketinin yırtıldığıda çok büyük bir şekilde belli oluyor yani kamera varsa oradan bile belli olur güvenlik etiketinin yırtık olduğu.

Böyle şeyleri zamanında yerinde halletmek en sağlıklısı.

Böyle şeyleri zamanında yerinde halletmek en sağlıklısı.

Doğru hocam ama bende evde açtım zaten poşeti. Benim şaşırdığım nokta çalışanların nasıl fark etmediği. Ürün kasadan bana gelirken 3 çalışanın eline geçti kutu ama nasıl fark etmediler o yırtığı anlamış değilim.İçinden şarj kablosu çıksa uğraşmazdım ama kablo bile çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…