6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Temmuz 2023 #1 Merhaba, dünden beri aklıma bir soru kaldı ben de emin olayım dedim. Şimdi MediaMarkt mağazasından aldığımız ürünü keyfi iade edemiyormuşuz. Peki sitesinden alırsam keyfi iade edebiliyor muyum? Veya MediaMarkt mağazadan alırsam iade oluyor mu?
Merhaba, dünden beri aklıma bir soru kaldı ben de emin olayım dedim. Şimdi MediaMarkt mağazasından aldığımız ürünü keyfi iade edemiyormuşuz. Peki sitesinden alırsam keyfi iade edebiliyor muyum? Veya MediaMarkt mağazadan alırsam iade oluyor mu?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.148 Çözümler 96 20 Temmuz 2023 #2 Ürünün iade şartlarını karşılıyorsanız 14 gün içinde web'den iade işlemi başlatabilirsiniz. Kargo ücreti falan size yansıyabilir.
Ürünün iade şartlarını karşılıyorsanız 14 gün içinde web'den iade işlemi başlatabilirsiniz. Kargo ücreti falan size yansıyabilir.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Temmuz 2023 #3 Myk61 dedi: Ürünün iade şartlarını karşılıyorsanız 14 gün içinde web'den iade işlemi başlatabilirsiniz. Kargo ücreti falan size yansıyabilir. Genişletmek için tıkla... Şartları atar mısın?
Myk61 dedi: Ürünün iade şartlarını karşılıyorsanız 14 gün içinde web'den iade işlemi başlatabilirsiniz. Kargo ücreti falan size yansıyabilir. Genişletmek için tıkla... Şartları atar mısın?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.148 Çözümler 96 20 Temmuz 2023 #4 646148 dedi: Şartları atar mısın? Genişletmek için tıkla... İade Süreçleri: İade Süreçleri İade ve iade süreçleri hakkında sıkça sorulan soruların cevaplarına ulaşmak için hemen tıklayın! www.mediamarkt.com.tr İade Sayfası: Kolay İade İmkanı ve Koşulları | MediaMarkt AlıÅveriÅlerinizde kolay iade imkanı MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr
646148 dedi: Şartları atar mısın? Genişletmek için tıkla... İade Süreçleri: İade Süreçleri İade ve iade süreçleri hakkında sıkça sorulan soruların cevaplarına ulaşmak için hemen tıklayın! www.mediamarkt.com.tr İade Sayfası: Kolay İade İmkanı ve Koşulları | MediaMarkt AlıÅveriÅlerinizde kolay iade imkanı MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr