MediaMarkt tıraş makinesi değişimi yapılabilir mi?

Sahire

Hectopat
Merhaba, dün MediaMarkt'ten bir tıraş makinesi aldım. Hiç kullanmadım, onu değiştirmek istiyorum aynı fiyatta başka bir makineyle böyle bir şansım var mı yoksa önce iade edip parayı mı almam gerekiyor? Fişim var fakat makineyi ben almadım. Başkası aldı, aynı mağazadan fiş ile giderek diğer makineyi alabilme şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazadan aldıysanız iade olmuyor diye biliyorum, hijyen içerikli ürünlerin değişimi yapılır mı emin değilim. Yine de sorun ama bence kabul etmezler. Paket hiç açılmamış olsa ihtimal verirdim. Müşteri temsilcisiyle görüşün.

Bende aynı mağazadan bir traş makinası aldım ancak hiç beğenmedim. Bir kere kullandıktan sonra dolapta satışını gerçekleştirdim. İnternetten alınmış olsa en azından paket açılmadıysa iade edersiniz paranızı alırsınız derdim ancak mağazadan görerek satın aldığınız için bu hakkınız olmayabilir. Yinede direk kendilerine somanızda fayda var. Mağazaya gidin ve durumu anlatın. Müşteri temsilcileri ezbere cevaplar veriyorlar. Onların verdiği cevap ile mağazada yapılan işlemler farklı oluyor bizzat tecrübe edindim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı